HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤιμητική διάκριση στην Εθνική Τράπεζα για το Μουσείο «Άγγελος» Σικελιανός»

Τιμητική διάκριση στην Εθνική Τράπεζα για το Μουσείο «Άγγελος» Σικελιανός»

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Τα βραβεία, που διοργανώνει η Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών. Η υποδοχή της αγοράς στην 3η αυτή βράβευση των καλύτερων πρακτικών ήταν ενθουσιώδης.

Στην απονομή παρευρέθηκαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων του κλάδου FM στη χώρα μας. Οι βραβευμένοι απέδειξαν τη σημαντική συνεισφορά της αποτελεσματικής διαχείρισης εγκαταστάσεων στην αειφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, αλλά και στην εθνική οικονομία.

Η λαμπερή βραδιά άρχισε με την τιμητική διάκριση που έλαβε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για δύο σημαντικά έργα που υλοποίησε και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Η πρώτη διάκριση αφορούσε το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο οποίο κατασκευάστηκε νέα Πτέρυγα Χειρουργείων συνολικής δαπάνης 30 εκ. ευρώ και η δεύτερη διάκριση την ανακαίνιση της οικίας του Άγγελου Σικελιανού στη Λευκάδα.

Ακολούθησαν τα βραβεία σε επιχειρήσεις που προέρχονταν από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα.

πηγή
Διαβάστε για του μουσείο Αγγέλου Σικελιανού [εδώ] και [εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Δελφίνι κάνει άλμα στα νερά της Λευκάδας; video
Επομενο αρθρο
Η τέχνη στο δημόσιο χώρο - Της Πάττυς Καλού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.