HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤι γίνεται με τον χώρο στάθμευσης στο Πόρτο Κατσίκι;

Τι γίνεται με τον χώρο στάθμευσης στο Πόρτο Κατσίκι;

Μας γράφει αναγνώστρια:

«Αυτό που συμβαίνει εκεί κάτω ξεπερνάει κάθε φαντασία. ..Το πάρκινγκ του Δήμου το έχει νοικιάσει κάποιος «κύριος». Αυτός λοιπόν επειδή νοίκιασε έναν χώρο δημοτικό ενός στρέμματος, θεωρεί ότι του ανήκει και όλη η περιοχή. Απαγορεύει στους λουόμενους να παρκάρουν στα δύο ελεύθερα πάρκινγκ. Το ένα ελεύθερο είναι ιδιωτικό και ο άνθρωπος το έχει ελεύθερο προς τους λουόμενους. Και το άλλο, είναι ένα κομμάτι του Δήμου, το οποίο ονομάζεται πλατεία και είναι ελεύθερο και αυτό προς τους λουόμενους.

Όμως ο εν λόγω «κύριος»τους απαγορεύει να παρκάρουν λέγοντας τους διάφορες ιστορίες.

Είναι η καλύτερη παραλία που έχει αυτή τη στιγμή το νησί και είναι έρμαιο στα χέρια απολίτιστων «ανθρώπων « Τους βρίζει τους απαγορεύει και τους πουλάει τσαμπουκά.
Όταν σε λίγο δεν θα πατάει άνθρωπος δεν θα φταίει ούτε η παραλία ούτε αυτοί που δεν θα την προτιμούν. Θα φταίμε όλοι εμείς που κλείνουμε τα μάτια σε αυτό το αίσχος.

Πολύς κόσμος πηγαίνει εκεί κάτω και παρενοχλείτε και εκβιάζετε, να πληρώνει χρήματα για πάρκινγκ τα οποία δεν έχουν καμία άδεια οι συγκεκριμένοι κύριοι, που το κάνουν αυτό εκμεταλλεύονται τους δρόμους και την πλατεία την οποία την έχει παραχωρήσει ο δήμος για ελεύθερο πάρκινγκ.

Καθημερινά υπάρχουν συγκρούσεις με διάφορους συμπολίτες μας και όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο, καταφεύγουν στην αστυνομία που η οποία όπως φαίνεται μέχρι σήμερα είναι αμέτοχη.»

Διαβάστε την απάντηση του εκπροσώπου των parking.[εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Παραλία της Λευκάδας Καβαλικευτά
Επομενο αρθρο
«Η Λίμνη των Κύκνων» - Η κορυφαία παράσταση του καλοκαιριού

5 Σχόλια

  1. Σταματία
    6 Ιουλίου 2016 at 23:17 — Απάντηση

    Η απάντηση από τους εκπροσώπους του parking για την αυθαίρετη υπονόμευση του parking,και για το τι λαμβάνει χώρα εκεί θα αναρτηθεί άμεσα!Σας ευχαριστώ!

  2. vag
    6 Ιουλίου 2016 at 22:14 — Απάντηση

    Kαποια στιγμη ειχανε ερθει καποιοι φιλοι απο Αθηνα και σαν ντοπιος πηγα να τους δειξω το Πορτοκατσικι. Αφησα το αυτοκινητο στο δρομο το τονιζω αυτο, και ηρθανε καποιοι απο αυτους δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος η καποιος παλιοτερος ενοικιαστης του παρκινγ και μου ζητουσανε χρηματα. Τους ειπα οτι απο εμενα λεφτα για τον δρομο, το τονιζω ξανα αυτο, δεν παιρνουν.Προσπαθησαν με απειλες και φωνες να επιβαλουν την γνωμη τους.Καταλαβαν οτι δεν αστειευομαι και αν το συνεχιζαν θα τα πηγαιναν με κλωτσες απο κατω στην παραλια τα παλιοβλαχοβουρλα.Αυτο ομως τοτε ηταν η καθημερινοτητα προς ολους τους τουριστες.Οσο για την Αστυνομια…τα ζωα μου αργα.

  3. μελας μακης
    6 Ιουλίου 2016 at 13:03 — Απάντηση

    Κυρια Σαντα η κατασταση είναι πολύ χειροτερη απ αυτην που περιγραφει η αναγνωστρια σας.

    Ο ενοικιαστης του χωρου για σταθμευση των αυτοκινητων των επισκεπτων προσπαθει να δημιουργηση “γκετο” με την αδρανεια πρωτα του Δημου και υστερα της Αστυνομιας…Περυσι τηλεφωνησα στον κ Νικητακη ότι ο ενοικιαστης εισπραττει χρηματα και από την πλατεια που δεν ηταν μεσα στο χωρο προς ενοικιαση και μου αναντησε ότι πληρωνει μεγαλο ενοικιο. Αν θυμαμαι καλα μου αναφερε ένα ποσο γυρω στις 35000 ευρω. Η απαντηση μου ηταν ας σκεπτοταν πρωτα την οικονομικη προσφορα του ,Και συνεχισα, “εσυ με ποιον εισαι , με τον ενοικιαστη που εισπραττει παρανομα ?” Μου μασησε καποιες δικαιολογιες και εκλεισε με το ” θα δω τι θα κανω…”

    Λιγες μερες αργοτερα ο ενοικιαστης πεταξε την τσαντα μιας επισκεπτριας που την ειχε αποθεσει στο εδαφος για να μπορεσει ο συζυγος της να παρκαρει… Λιγο διαστημα αργοτερα [απόγευμα] ζητησαν χρηματα για σταθμευση στη πλατεια από τον διοικητη της τροχαιας Λευκάδας κ Κατωποδη και όταν επικαλεστηκε την ιδιοτητα του….. εξαφανιστηκαν στο λογγο !!!!!

    Απ ότι γνωριζω και αυτό το συμβαν εγινε γνωστο στον εν λογω Αντιδημαρχο .Σημειωνω πως ο ενοικιαστης ζητησε και την βοηθεια ιερεα … .Μπορω να γραψω δεκάδες παρομοια περιστατικα που διηγούνται [οπου διαμενουν πχ Αγιο Νικητα ], οι επισκεπτες παραπονουμενοι…Φετος τοποθετει εμποδια παντου στο δρομο και στη προσβαση προς την πλατεια για να μπαινουν οι επισκεπτες στους χωρους που ενοικιασε [ εχει νοικιασει και από ιδιωτη ] .

    Εκτος απ αυτά όμως ας ρωτησω και καποια αλλα για τη σχεση του Δημου με τον ενοικιαστη και ψαξτε τα Από περυσι χρωσταγε χρηματα ,και ζητησε διαφορα από το Δημο .,…Εφτιαξε τις πετρες που ερριξε ο σεισμος στο τοιχειο . Τοποθετησε καποια ακρομπαρα και καποια πλεγματα προς το νησι μπηκαν στη διαπραγματευση και τα δημοτικα W.C. κα Εγιναν μελετες? αναθεσεις? , πληρωθηκε? ,ξεχρεωσε η θα αποπληρωθεί εισπρατοντας παρανομα??? Λεει ότι σε συνεργασια με το δημο θα τοποθετηθεί μπαρα και δεν θα μπαινει στη πλατεια κανενας , μονο οι ενοικιαστες των υπο κατασκευη περιπτερων…Σημειωνω ότι συμμετειχε στη δημοπρασια και πηρε τα δυο από τα τρια περιπτερα , το άλλο το πηρε ο Κορφιατης….Σκεφτείτε τι εχει να γινει ,αν οσα λεει είναι αληθινα κι εχουν συμφωνηθεί με καποιους… …

    Αν νομιζουν η δημαρχιακη παρεουλα κλπ ότι η κατασταση θα διαμορφωθεί όπως σχεδιαζουν…είναι σε μεγαλη πλανη….Ο χωρος το 2000 διαμορφωθηκε από το δημο Απολλώνιων για δωρεαν χρηση οσων μπορουσε να εξυπηρετησει περιπου 100 ,επειδή οι ιδιωτες Ρομποτης Αντ κλπ εισέπρατταν δικαιώματα για σταθμευση…Να σημειωσω πως επι Δημαρχου Λογοθετη λειτουργησε και με ΑΦΜ με λιγοτερα νουμερα [εγραψε γι αυτο ο Λευκαδίτικος Λογος και ψαξτε τι άλλο ειχε καταγγειλει τοτε ο δημ συμβουλος Μπρατζουκηκης.].αλλα και μετα στα ιδια επίπεδα παρανομιας..Τα γραφω όλα αυτά για να καταλαβει καθενας. οτι καθημερινα μεταφέρονται παντου παραπονα .και οτι κυριως η δημοτικη αρχη ξερει γνωριζει ..αλλα …καθευδει….. Θ απαντησω σε κάθε ερωτημα εδώ ..δεν φεισμπουκαρω.

    6 ιουλιου 2016 μακης μελας

    • niki
      7 Ιουλίου 2016 at 00:49 — Απάντηση

      k.maki mella thewrw pws oti ayta pou lete einai asunartisies,dioti den upirxe periptwsi o dioikitis tis troxaias n afine ena tetoio peristatiko na perasei etsi.sxetika me tin dimoprasia den kserete poioi einai oi katoxoi twn periptwrwn k min isxurizeste psemata gt g kapoion pou ta gnwrizei fainetai poso lathos eiste pliroforimenos,kai min prospathite na perasete ston kosmo politika sumferonta…anaferomenos se astynomia dimarxo kai antidimarxo tou nisiou!

  4. ΕΛΛΗΝΑΣ
    6 Ιουλίου 2016 at 12:55 — Απάντηση

    WELCOME TO GREECE….ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 2016?ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑ….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.