HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤον λένε «Καρμέλο» και δεν γίνεται να μην τον αγαπήσετε!

Τον λένε «Καρμέλο» και δεν γίνεται να μην τον αγαπήσετε!

Ο Καρμέλος είναι ένα μαλτεζάκι, δύο χρόνων, περίπου 5 κιλά, υγιέστατο (τον εξέτασε και έκανε τεστ για καλααζάρ ο κτηνίατρος κος Υφαντής), το οποίο παράτησαν άσπλαχνα στον δρόμο. Εθελοντής μας το βρήκε να περιφέρεται βρώμικο και πεινασμένο στα Βαρδάνια και να εκλιπαρεί για μια μπουκιά φαγητό. Εμείς τον φροντίσαμε και τον ταΐσαμε, τον αποπαρασιτώσαμε ενώ σύντομα θα εμβολιαστεί και θα σημανθεί ηλεκτρονικά.

Είναι απίστευτα έξυπνος και ευαίσθητος. Το βλέμμα του μοιάζει να θέλει να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε στενοχώρια.

Είναι η καλύτερη παρέα. Περπατάτε; Ο Καρμέλος ακολουθεί τον ρυθμό σας. Θέλετε να παίξετε; Ο Καρμέλος κάνει σαν τρελός από την χαρά του. Θέλετε να κοιμηθείτε; Ο Καρμέλος θα κουρνιάσει όπου εσείς του επιτρέψετε. Θα τον πάρετε αγκαλιά; Ο Καρμέλος θα κολλήσει πάνω σας σαν βρεγμένο μπλουζάκι. Στο αμάξι κάθεται ήσυχος. Θέλετε να τον κάνετε μπάνιο; Το διασκεδάζει αφάνταστα. Με όλα τα άλλα ζωάκια (σκυλιά – γάτες), γίνεται αμέσως φίλος (δεν δίνει και πολύ θάρρος, βέβαια από την πρώτη στιγμή, γιατί, ο Καρμέλος έχει χαρακτήρα). Το γαύγισμά του ακόμα δεν το έχουμε ακούσει, παρόλο που το παράπονό του είναι μεγάλο όταν τον αφήνουμε μόνο του.

Είναι δυνατόν λοιπόν να μην τον αγαπήσετε;

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει η νέα οικογένεια του Καρμέλου, δεν έχει παρά να μας επικοινωνήσει μαζί μας στο: 6943212791

IMG_4292_resize

IMG_4284_resize

IMG_4290_resize

Προηγουμενο αρθρο
Σε θέση εκλογικής μάχης η Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας
Επομενο αρθρο
3 θέσεις για ανέργους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.