HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤοποθέτηση πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης από τον Δήμο

Τοποθέτηση πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης από τον Δήμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τοποθέτηση πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης

Ενημερώνουμε τους δημότες και τους επαγγελματίες ότι συνεργείο του Δήμου μας ολοκληρώνει την τοποθέτηση πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης στην Αγία Μαρίνα, στο Φρύνι, στη διασταύρωση του Καθίσματος, στη διασταύρωση του Πόρου, στο Γένι και στον Επίσκοπο.

Καλούνται οι επαγγελματίες κάθε περιοχής που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στα αντίστοιχα πλαίσια, να προσέλθουν στο Δήμο Λευκάδας για να λάβουν την απαραίτητη άδεια.

Κάθε πλαίσιο αποτελείται από δύο διαφημιστικές μονάδες που χωρούν από τέσσερις διαφημίσεις κάθε μία. Οι μέγιστες διαστάσεις της διαφημιστικής πινακίδας είναι 50 cm Χ 32 cm και κάθε επαγγελματίας δικαιούται μία μόνο διαφήμιση ανά περιοχή.

Μετά την τοποθέτηση των πλαισίων οι μη νόμιμες διαφημιστικές ταμπέλες θα αφαιρεθούν και κατά τούτο όσοι τις έχουν τοποθετήσει καλούνται να τις αφαιρέσουν, προκειμένου να μην τους επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πλαίσια

Προηγουμενο αρθρο
Ορφέας: Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε βιωματική παρέμβαση στο 1ο Γυμνάσιο

1 Σχόλιο

  1. dimotikos
    17 Μαΐου 2016 at 09:29 — Απάντηση

    Μετά από ενάμιση χρόνο “ταχύτατων ενεργειών, αποφασιστικών και αποτελεσματικών” ο Δήμος ολοκληρώνει την τοποθέτηση πέντε πλαισίων. Μιλάμε η μηχανή πήρε μπροστά……………..Προχωράμε………….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.