HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤουλάχιστον τον έδιωξε

Τουλάχιστον τον έδιωξε

Ενημέρωση: Ο Σαμαράς ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του υφυπουργού του θεωρώντας ότι μία συγγνώμη δεν αρκεί. «Η κυβέρνηση έκανε αυτό που πρέπει» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη.

Έχουμε έναν υπουργό Παιδείας (Λοβέρδος), ο οποίος δεν ειδοποιήθηκε για να παραστεί στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση γι αυτό, πέρασαν κάποιες ημέρες και τελικά έβγαλε το συμπέρασμα ότι για το όλο ζήτημα ευθύνεται ο ίδιος! Όλα αυτά τα γραφικά, και τραγελαφικά παράλληλα, τα δημοσιοποίησε ο ίδιος δίνοντας μάλιστα κάποιες νότες… γενναιότητας! Ότι ανέλαβε δηλαδή ο ίδιος την ευθύνη για το… κορυφαίο αυτό θέμα.

Είχαμε έναν υφυπουργό Παιδείας (Στύλιος), για τον οποίο όχι απλά μόλις μαθαίνουμε τ’ όνομα και την ιδιότητά του, αλλά το μαθαίνουμε μ’ έναν άκρως αρνητικό τρόπο. Ο συγκεκριμένος (πρώην πια) υφυπουργός, σε μια φραστική διαμάχη με τη Λιάνα Κανέλλη, είπε περίπου πως της χρειάζεται ένας Κασιδιάρης! Εννοούσε τα χαστούκια του νεοναζιστή βουλευτή προς τη βουλευτή του ΚΚΕ…

Αυτοί οι δύο, ήταν στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας της χώρας, μιας παιδείας που αντιμετωπίζει άπειρα προβλήματα και τα οποία οι συγκεκριμένοι υποτίθεται πως έχουν αναλάβει να τα διαχειριστούν και να τα λύσουν. Όλα αυτά, συμβαίνουν σε μια χρονική περίοδο που ένα μεγάλο κομμάτι της παιδείας βρίσκεται σε αναταραχή, μαθητές σε κινητοποιήσεις, φοιτητές το ίδιο. Θέματα, τα οποία η ηγεσία του υπουργείου (και η δικαιοσύνη) επιχειρεί να αντιμετωπίσει με εκβιασμούς, διώξεις και εισαγγελικές έρευνες απέναντι σε 15χρονα παιδιά.

Σε μια χώρα που το κορυφαίο ζήτημα, αυτό της Παιδείας, βρίσκεται στα χέρια Λοβέρδων και Στύλιων, μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία….

* Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, είχε προηγηθεί… show στη Βουλή. Σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Στύλιος αναφερόμενος στην κυρία Κανέλλη είπε τα παρακάτω, προκαλώντας και την αντίδραση του κ. Δριβελέγκα, ο οποίος ήταν στο προεδρείο της Βουλής. Αργότερα, Ο κ. Στύλιος απολογήθηκε λέγοντας: «Οι εντάσεις δημιουργούν λεκτικές υπερβολές, προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη, ήταν λάθος μου η αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τις συμπεριφορές του οποίου καταδικάζω».


VIDEO-ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΥΛΙΟΣ από realmedialive

ΠΗΓΗ: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
«Ένα ταξίδι στη Μουσική» με τη Φιλαρμονική Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εικόνες πείνας - Τα συσσίτια της Κατοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.