HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤους ντύνει όλους!

Τους ντύνει όλους!

Για τον Γιάννη Κάτσενο ο λόγος και το κατάστημα «Katsenos Collezione» με αντρικά ρούχα που διατηρεί στην κεντρική αγορά της Λευκάδας. Τις τελευταίες μέρες οι άντρες της Λευκάδας που βρίσκονται στη δημοσιότητα για τον ένα ή τον άλλο λόγο, περνάνε πρώτα από το κατάστημά του.

Πρώτο πέρασε το προπονητικό τιμ της Δόξας. Είναι γεγονός πως ο Γιάννης συνέβαλε, ώστε στον αγώνα της Δόξας με τον ΠΑΟΚ οι τρεις κύριοι, Βασίλης Βαγενάς, Χάρης Μαρκόπουλος, Φώτης Τακιανός να είναι κατά γενική ομολογία μπαμπίνια.
1

6

Στη συνέχεια ανέλαβε τη Νίκη Λευκάδας. Ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας ντυμένος σπορ με την πινελιά του Γιάννη.

2

3

4

Ο δαιμόνιος Νίκος Βερύκιος παίρνει μέρος σ’ ένα video clip που γυρίζεται αυτές τις μέρες στο νησί μας. Πριν από τα γυρίσματα κι αυτός πέρασε από το κατάστημα του Γιάννη για το ντύσιμο του.

7

25

Το Κατάστημα του Γιάννη Κάτσενου δεν είναι καινούργιο στη Λευκάδα. Υπήρχε και πριν αναλάβει το ηνία ο Γιάννης. Ο αείμνηστος πατέρας του Βασίλης Κάτσενος, όπως θυμόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι στην ηλικία, ήταν από τους πρώτους που άνοιξε κατάστημα με αντρικά ρούχα. Όλοι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την περιποίηση και την εξυπηρέτηση που μας παρείχε, τόσο αυτός όσο και η ευγενέστατη σύζυγός του κ. Σοφία, μόλις πρωταρχίσαμε να «ντύνουμε» τους συζύγους μας.

Ο πατέρας του Γιάννη πριν ανοίξει το κατάστημα της αγοράς, διατηρούσε ραφείο στην οδό Δημ Βερροιώτη, ήταν ονομαστός ράφτης.

Η οικογένεια έχει ρίζες με το αντρικό ντύσιμο στη Λευκάδα. Και ο Γιάννης δεν κάνει τίποτα άλλο από το να συνεχίζει το καλό όνομα και την παράδοση της οικογένειας.

Προηγουμενο αρθρο
Αποστολή από την αδελφοποιημένη πόλη Leucate στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.