HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤο άλμπουμ μίας εγκυμοσύνης – Η γλυκιά μόδα που αναβιώνει στις παραλίες της Λευκάδας

Το άλμπουμ μίας εγκυμοσύνης – Η γλυκιά μόδα που αναβιώνει στις παραλίες της Λευκάδας

Η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 όταν η φωτογράφος Annie Leibovitz απαθανάτισε με το φακό της για πρώτη φορά γυμνή και έγκυο την σταρ του Χόλιγουντ Ντέμι Μουρ.

Μια τάση η οποία λόγω οικονομικής κρίσης είχε εξασθενήσει φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό να βγαίνει δειλά δειλά στις επιλογές των πολιτών.

Ο λόγος για τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις εγκύων οι οποίες με τους συζύγους τους απαθανατίζονται σε ακροθαλασσιές αλλά και με το φως της δύσης του ηλίου.

«Οι φωτογραφήσεις μελλόνυμφων σε περίεργα μέρη ήταν μια μόδα που εδώ και αρκετά χρόνια έχει έρθει και στην Ελλάδα. Τελευταία όμως παρατηρείται ότι πολλά ζευγάρια φτιάχνουν το προσωπικό τους φωτογραφικό άλμπουμ και κατά την περίοδο που η γυναίκα κυοφορεί. Αν και με την οικονομική κρίση αυτή η τάση είχε εξασθενήσει αρκετά τώρα πλέον μπορούμε να πούμε πως ξαναέρχεται στις προτιμήσεις πολλών ζευγαριών» λέει στο protothema.gr η φωτογράφος Σταυρούλα Σταύρακα από το καλλιτεχνικό φωτογραφείο της Λευκάδας «ΕΙΚΟΝΑ».

Η κυρία Σταύρακα επισημαίνει πως οι πελάτες επιθυμούν κυρίως τις παραλίες της Λευκάδας αλλά και το ηλιοβασίλεμα, ενώ ζητούν εκτός από έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες «Η φωτογράφιση μιας εγκυμοσύνης είναι κάτι το ξεχωριστό στη ζωή ενός ζευγαριού ειδικά εάν πρόκειται για το πρώτο παιδί τους. Η φωτογραφία είτε είναι ασπρόμαυρη είτε όχι αποτελεί μια υπέροχη ανάμνηση για τη μέλλουσα μητέρα».
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 όταν η φωτογράφος Annie Leibovitz απαθανάτισε στην φωτογραφική της μηχανή για πρώτη φορά γυμνή και έγκυο την σταρ του Χόλιγουντ Ντέμι Μουρ. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση αποτέλεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Πηγή: protothema.gr

Προηγουμενο αρθρο
Μικροί και μεγάλοι από τη Λευκάδα, «κατασκηνωτές» στον Ζηρό!
Επομενο αρθρο
Παραιτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς - Αναλαμβάνει ο Αλ. Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.