HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο αίτημα του Ριμπολόβλεφ για την επένδυση στο Σκορπιό απαντήθηκε την Παρασκευή

Το αίτημα του Ριμπολόβλεφ για την επένδυση στο Σκορπιό απαντήθηκε την Παρασκευή

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος στη σημερινή 22 Μαΐου συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, σε απάντηση ερώτησης του δημοτικού συμβούλου Θωμά Καββαδά. Ο κ. Καββαδάς με αφορμή το άρθρο του «Πρώτου Θέματος» της Κυριακής με τίτλο, «Σκορπιός: Τα προβλήματα της οικογένειας Ριμπολόβλεφ με την… Πολεοδομία», το οποίο χαρακτήρισε «πληρωμένη διαφήμιση» που απευθύνεται σε «ιθαγενείς», μεταξύ άλλων ρώτησε τι ακριβώς συμβαίνει με την επένδυση.

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος τόνισε: η σκοπιμότητα του άρθρου δεν έχει να κάνει με την ουσία αλλά με πολιτική. Εάν το «Πρώτο Θέμα» θέλει να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, να το κάνει, αλλά να λέει αλήθειες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Πολεοδομία για το χρόνο που κατατέθηκε το αίτημα για την επένδυση, απαντήθηκε, συμπτωματικά την Παρασκευή – σήμερα θα τα λάβουν. Από την πλευρά μας δε υπήρξε καθυστέρηση, πρόκειται για μια σοβαρή επένδυση.

Προηγουμενο αρθρο
Έφτασε στο Νυδρί ο Ρανταμέλ Φαλκάο
Επομενο αρθρο
Δήμαρχος Λευκάδας προς Δήμαρχο Αγρινίου: να διεκδικήσει όπως διεκδικούμε κι εμείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.