HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε όχι στην ποσόστωση των μαθητών της Λευκάδας

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε όχι στην ποσόστωση των μαθητών της Λευκάδας

Αρνητική ήταν η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας (24/10) για το θέμα της ποσόστωσης των μαθητών και για τη φετινή σχολική χρόνια. Με ψήφους 13 κατά και 12 υπέρ δεν στήριξαν την πρόταση της επιτροπής γονέων.

Στη αίθουσα παρευρίσκονταν αρκετοί γονείς τελειοφοίτων μαθητών. Την πρόταση της επιτροπής γονέων παρουσίασε στο ΔΣ η κ. Αδαμαντία Μάλφα, η οποία στην ολιγόλεπτη τοποθέτηση της ανέφερε ότι η επιτροπή γονέων έχει τη σύμφωνη γνώμη των Συλλόγων γονέων καθώς και της ΕΛΜΕ. Ανέφερε ακόμα το παράδειγμα της Κεφαλονιάς που για δεύτερη χρονιά ίσχυσε η ποσόστωση.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν: Γρηγόρης Γκογκάκης, Νικόλαος Βικέντιος, Μαριάννα Καρφάκη, Εύα Κατωπόδη, Παναγιώτης Σκληρός, Βασίλης Αραβανής, Ευάγγελος Θερμός, Σπύρος Αρβανίτης, Ευάγγελος Χαλικιάς, Κώστας Βλάχος, Οδυσσέας Γιαννιώτης, Χρήστος Τριλίβας.

Κατά της ποσόστωσης ψήφισαν οι: Ασπασία Γρηγόρη, Ηλίας Κοντογεώργης, Πάνος Γαζής, Κώστας Γληγόρης, Χριστόφορος Φρεμεντίτης, Θωμάς Καββαδάς, Κώστας Σέρβος, Θανάσης Περδικάρης, Μάρκος Νικητάκης, Χρήστος Κατηφόρης, Σπύρος Πολίτης, Φίλιππος Κούρτης και Βαγγέλης Κοντομίχης.

Η αρνητική απόφαση του συμβουλίου έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες από τους γονείς που παρευρίσκονταν στην αίθουσα. Στον προθάλαμο της αίθουσας ακούστηκαν βαριές κουβέντες, τα πνεύματα οξύνθηκαν, απ όσους δεν έχουν μάθει να σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και την αντίθετη γνώμη.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ»
Επομενο αρθρο
Ιερές ακολουθίες στον ενοριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.