HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής επελέγη ως Εξεταστικό Κέντρο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017

Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής επελέγη ως Εξεταστικό Κέντρο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής / Φυσικών “Αριστοτέλης”
Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής
Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής Λευκάδας επελέγη από την Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση ως Εξεταστικό Κέντρο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017. Το Σχολείο ανταποκρίθηκε με επιτυχία και σε αυτήν την επιστημονική και εκπαιδευτική πρόκληση μαζί με δεκάδες σχολεία όλης της χώρας και ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες ανήκουν στη Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, ενώ ευχές για καλή πρόοδο συνοδεύουν την προσπάθεια των μαθητών.

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικών και Φυσικής «Αριστοτέλης» για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας δίνουν την ευκαιρία για άμιλλα μεταξύ των μαθητών και δυνατότητα συναγωνισμού τους σε ένα ευρύτερο των σχολείων τους περιβάλλον. Τελικά δίνουν και τη δυνατότητα επιλογής τους από τον Διαγωνισμό «Αριστοτέλης» για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στην Ελληνική Ομάδα Μαθητών που συμμετέχουν στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής κάθε χρόνο.

Πληροφορίες και τα θέματα με τις λύσεις των Διαγωνισμών και των Ολυμπιάδων έχουν αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους http://micro-kosmos.uoa.gr και www.εεφεε.gr του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Εταιρείας Φυσικής, που διοργανώνουν τους Διαγωνισμούς Φυσικών/Φυσικής «Αριστοτέλης».

Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών/Φυσικής «Αριστοτέλης» και την Ελληνική Συμμετοχή στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής

Προηγουμενο αρθρο
Αυτοβιογραφικές σημειώσεις του Wilhelm Dörpfeld
Επομενο αρθρο
O σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας και η τοπική κοινότητα καταδικάζουν την κοπή μιας λεύκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.