HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ευχαριστεί το Δήμο Λευκάδας

Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ευχαριστεί το Δήμο Λευκάδας

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αξιότιμε Δήμαρχε Λευκάδας κε Δρακονταειδή,
Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των Δασκάλων και όλων των μαθητών του σχολείου μας νιώθω έντονη την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για τα τόσο σημαντικά και απαραίτητα έργα που έγιναν στο σχολείο μας (επισκευή στέγης- αντικατάσταση της παλιάς περίφραξης με νέα – ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου).

Ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο για μας αφού από κατασκευής του κτιρίου και για δεκαετίες το σχολικό μας κτίριο δεν είχε τύχει της προσοχής άλλης δημοτικής αρχής.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Φίλιππο Κούρτη που ήταν δίπλα στα προβλήματα του σχολείου μας, ιδιαίτερα μετά το φονικό σεισμό του 2015, αλλά και το χωρικό Αντιδήμαρχο Απολλωνίων κ. Κατηφόρη Χρήστο. Με την άψογη συνεργασία των παραπάνω και του επιστημονικού προσωπικού της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών και των εργατών του Δήμου υλοποιήθηκαν όλα τα αιτήματά μας που είχαν σχέση με την ασφάλεια και την υγεία των μελών της σχολικής μας κοινότητας. Για κάποια σημαντικά έργα που απέμειναν, όπως τα αποχωρητήρια, είμαι σίγουρος ότι θα δείξετε το ίδιο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωσή τους.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής κ. Κωνσταντίνο Κολυβά για τη βοήθεια και τη στήριξη που μάς παρέχει τα τελευταία τρία χρόνια.

Εκ μέρους των Δασκάλων και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Πάνος Γαζής

Προηγουμενο αρθρο
Στο νοσοκομείο Λευκάδας ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας
Επομενο αρθρο
Ευχαριστίες Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Βασιλικής Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.