HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Επιμελητήριο Λευκάδας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: “Το Επιμελητήριο Λευκάδας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας.’’

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας, παρουσιάζει το Επιμελητήριο τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα.

Η παρουσίαση είναι ανοιχτή στους πολίτες και τους φορείς του νησιού, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το λόγο και να τοποθετηθούν.

Για τη Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγουμενο αρθρο
Λογοτεχνία και λογοτέχνες της Λευκάδας, 19ος 20ός αι.
Επομενο αρθρο
Οργή για τους νέους βανδαλισμούς στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη Βαγιά

1 Σχόλιο

  1. Φίλιππος Βουκελάτος
    5 Σεπτεμβρίου 2018 at 17:21 — Απάντηση

    Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, η καμπάνια του κ. Σκιαδαρέση σχετικά με το brand name της Λευκάδας, δεν φαίνεται -τουλάχιστον για φέτος- να είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η αύξηση της ταξιδιωτικής δαπάνης ανά διανυκτέρευση, η άμβλυνση της εποχικότητας και η πιο ομοιόμορφη γεωγραφική κατανομή των επισκεπτών στο εσωτερικό του νησιού, παραμένουν ζητούμενα. Ελπίζω, με την νέα πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται, αυτά τα θέματα να καλυφθούν επαρκώς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.