HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Επιμελητήριο Λευκάδας ταξιδεύει στην Αθήνα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, παρευρέθηκε την Κυριακή 12/3 το πρωί στην τελετή ονομασίας του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην κάτω Ηλιούπολη σε «Πλατεία Λευκαδίων», που οργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου.

Το ίδιο απόγευμα ο κ. Σκιαδαρέσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με θέμα «Η Επτανησιακή κουζίνα, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα» – Γαστρονομική & Πολιτιστική Περιήγηση, στο πλαίσιο της ανάδειξης του γαστρονομικού τουρισμού των νησιών του Ιονίου Πελάγους. Η εκδήλωση έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και πραγματοποιήθηκε από την αιγίδα τόσο του Επιμελητηρίου Λευκάδας όσο και άλλων φορέων των Ιονίων Νήσων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρχαν περίπτερα με γεύσεις των Ιονίων Νήσων, στα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από τα Επτάνησα.

Στην εκδήλωση αυτή, η επιχειρηματίας προώθησης παραδοσιακών προϊόντων η κ. Όλγα Μανωλίτση παρουσίασε τη λευκαδίτικη γαστρονομία και ανέδειξε τα παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ομάδα για γονείς εφήβων πρόκειται να ξεκινήσει, από το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ»
Επομενο αρθρο
Ξεκινούν οι εργασίες στην πρώτη εργολαβία της Αμβρακίας Οδού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.