HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Εργατικό Κέντρο συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνέχιση της φορομπηχτικής πολιτικής. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει πίσω ότι παραχωρήσεις αναγκάστηκε να κάνει κάτω από τη μαζική και μαχητική αντίδραση των αγροτών στα μπλόκα του 2016. Το αφορολόγητο , για παράδειγμα, που αναγκάστηκε η κυβέρνηση να το διατηρήσει πέρυσι στα 8.600 ευρώ κουτσουρεύεται φέτος στα 5.600.

Τα αντίμετρα της κυβέρνησης είναι ψίχουλα μπροστά στην επίθεση που έχει δεχθεί το λαϊκό εισόδημα με τα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων χρόνων και δεν αντισταθμίζουν τις τεράστιες απώλειες. Οι αγρότες όπως και οι εργαζόμενοι θα βλέπουν το εισόδημά τους ολοένα να μειώνεται, ενώ τα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα είναι πανάκριβα.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Λευκάδας να βρεθούμε μαζί με τους συναδέλφους μας αγρότες στην αγωνιστική κινητοποίηση στη ΔΟΥ Λευκάδας. Βροντοφωνάζουμε μαζί με τους αγρότες ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου που τσακίζουν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Ο αγώνας που δίνουμε είναι ενιαίος ενάντια σε αυτή την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΗ 11.30 πμ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
26ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ
Επομενο αρθρο
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Λευκάδας για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.