HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο «κλείσιμο» του (IONIΟN STAR) οικονομικό λάθος και αψυχολόγητη ενέργεια

Το «κλείσιμο» του (IONIΟN STAR) οικονομικό λάθος και αψυχολόγητη ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το «Άρωμα Λευκάδας», το ΤΑΟΛ προχώρησε σε έξωση της ενοικιάστριας εταιρείας του ξενοδοχείου IONIΟN STAR, μετά από απόφαση του Δ.Σ (Ιούνιος 2014) και ύστερα από δικαστική απόφαση. Το ξενοδοχείο σφραγίστηκε σήμερα (30/10/2014) αφού αποχώρησαν όλοι οι πελάτες.

Οι οφειλές του ξενοδοχείου προς το ΤΑΟΛ είναι περίπου 12.000 ευρώ. Το μηνιαίο μίσθωμα είναι 14.000! Η μίσθωση έληγε το 2019 και είχε δοθεί 3ετης παράταση. Η δικαστική απόφαση ορίζει επίσης ότι ο μισθωτής (IONIΟN STAR) πρέπει να παραδώσει και το μίσθιο αφού το αδειάσει.

Όπως είναι φυσικό δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα. Σύμφωνα με τα παραπάνω ποσά, τα οφειλόμενα προς το ΤΑΟΛ, είναι λιγότερα από το ενοίκιο ενός μηνός! Αν σ’ αυτά προστεθούν δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρου, δεν φαίνεται να υπάρχει οικονομικό όφελος στο ΤΑΟΛ από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Η παράδοση ενός «άδειου» ξενοδοχείου τι έχει να προσφέρει οικονομικά στο ΤΑΟΛ; Ακόμη και αν υπάρχει έτοιμος νέος μισθωτής, μέχρι το κτίριο να ξαναγίνει ξενοδοχείο θα απαιτηθεί χρόνος και άρα οικονομική ζημιά για το ΤΑΟΛ.

Η ενέργεια της Διοίκησης του ΤΑΟΛ εκ πρώτης όψεως δείχνει λαθεμένη οικονομικά τουλάχιστον.

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθη αλλοδαπός με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για παιδεραστία στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Με τον Ηρακλή στο κλειστό την Κυριακή η Νίκη

1 Σχόλιο

  1. παϊσιος
    31 Οκτωβρίου 2014 at 12:19 — Απάντηση

    Προφανώς, θέλανε να πετάξουν έξω τον ενοικιαστή, διότι βρήκαν υποψήφιο μισθωτή με μεγαλύτερο μίσθωμα. Όσο για το οικονομικό κόστος που αναφέρεις, αυτό θα υπερκεραστεί με το χρόνο. Αυτά, αν οι λόγοι είναι οικονομικοί (και δεν έιναι άλλοι). Οψόμεθα. Εδώ κοντά γιορτή, εδώ και η καθημερινή, λέει ο λαός μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.