HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λευκάδας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λευκάδας

Απο τις 20/12/2015 διορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Νοσοκομείο Λευκάδας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξάνθου, όπως αυτή αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Ορίζουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τα κατωτέρω πρόσωπα:

1. ΓΑΤΖΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του Διονυσίου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 260874, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου και Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο, σε αντικατάσταση του Σταύρακα Σοφοκλή, με αναπληρωτή του τον ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ του Παύλου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 783733, Συνταξιούχο ΟΤΕ, σε αντικατάσταση του Κονιδάρη Νικολάου.

2. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του Πάνου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 304334, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Φερεντίνου Θωμά, με αναπληρωτή του τον ΧΑΛΙΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Σπυρίδωνα, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 303754, Δημοτικό Σύμβουλο – Λογιστή, σε αντικατάσταση του Σικιώτη Ιωάννη.

3. Η θητεία των ανωτέρω οριζομένων λήγει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου – ήτοι την 13-02-16.

4. Κατά τα λοιπά ισχύει η ως άνω τροποποιούμενη απόφαση, όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Άρωμα Λευκάδας: Το νέο Δ.Σ. θα συμπληρωθεί με έναν εκπρόσωπο των γιατρών και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ακολουθεί η απόφαση:

file-page1

file-page2

Προηγουμενο αρθρο
Βιβλιοκριτική για τα «Ποιήματα Προσωρινότητας» της Βιβής Κοψιδά – Βρεττού
Επομενο αρθρο
Φάσεις και γκολ από τον αγώνα Τηλυκράτης - Θρίαμβος Λούρου

1 Σχόλιο

  1. ΚΙΚΗ
    21 Ιανουαρίου 2016 at 22:38 — Απάντηση

    Όπως βλέπεται, το κομματικό κριτήριο, την εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν παίζει κανένα ρόλο στους διορισμούς στα διάφορα θεσμικά όργανα του δημόσιου τομέα! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ιάσονας Παπαδόπουλος Σχινάς! (για τις λίγες μέρες που σας μένουνε!)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.