HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο πάρτυ της ζωής μας!!

Το πάρτυ της ζωής μας!!

Η παρέα στην οποία βρέθηκα απόψε σε καφέ της πλατείας, αποτελούνταν από τον Κώστα Κακαβούλη και τα δυο του παιδιά, τον μουσικό Ανδρέα Σγουρόπουλο, την αφεντιά μου με τη θυγατέρα μου και την Ιουστίνη Φραγκούλη με το γιο της.

Ο λόγος της συγκέντρωσης ήταν μια πρώτη συζήτηση σε μια εκπληκτική  ιδέα της «δαιμόνιας» Ιουστίνης, που αν υλοποιηθεί, θα μπορούσε να αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός του καλοκαιριού!

Ένα μεγάλο Αυγουστιάτικο πάρτυ – συναυλία  με τραγούδια και μουσικές που άκουγαν οι νέοι -μαθητές του Γυμνασίου στη δεκαετία το ’70- στους μαθητικούς χορούς που γίνονταν στο Κάστρο, στο Πάνθεον και στις ντισκοτέκ της εποχής. Η μουσική θα ξαναζωντανέψει από τους μουσικούς που έπαιζαν και τότε.

Το σχέδιο είναι μεγαλεπήβολο, χρειάζεται πολλή δουλειά και οργάνωση. Είμαι σίγουρη πως με την Ιουστίνη επικεφαλής η πιθανότητα μη πραγματοποίησης είναι μηδαμινή.

Προηγουμενο αρθρο
Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου στην ΑRTηρία
Επομενο αρθρο
Τα γενέθλιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.