HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Πάσχα στη Λευκάδα… όπως προβάλλεται από το Πνευματικό Κέντρο!

Το Πάσχα στη Λευκάδα… όπως προβάλλεται από το Πνευματικό Κέντρο!

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε χτες από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου, με τίτλο «Πάσχα στη Λευκάδα 2018». Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την ιδέα ή ποιος ενέκρινε αυτό το βίντεο για να προβάλει τη Λευκάδα αλλά θεωρούμε ότι επιεικώς είναι η χειρότερη επιλογή.

Εκτός από το θρησκευτικό μέρος, η Λευκάδα το Πάσχα, είναι και οι ανθισμένες κουτσουπιές, η ολάνθιστη λευκαδίτικη φύση, ο κυματισμός της θάλασσας. Η Λαμπρή στη Λευκάδα είναι λουσμένη στο Ιόνιο φως, δεν είναι μόνο τα νυχτερινά πλάνα των Επιταφίων που καλύπτουν τον μισό χρόνο του βίντεο.

Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ο Δήμος Λευκάδας σε θέματα προβολής του νησιού. Η επίσκεψη στη Λευκάδα το Πάσχα είναι μια εμπειρία γεμάτη εναλλαγές εικόνων, χρωμάτων και αρωμάτων. Το θρησκευτικό τελετουργικό συνδυάζεται αρμονικά με την εαρινή αναγέννηση της φύσης κάτι που το βίντεο αγνοεί. Και βεβαίως Λευκάδα δεν είναι μόνο η πόλη…

Προηγουμενο αρθρο
Υποβολή Δηλώσεων στο Κτηματολόγιο σε Λευκάδα και Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Το Νυδρί Λευκάδας στους 20 top ανοιξιάτικους προορισμούς

1 Σχόλιο

  1. ΑΓΓΕΛΟΣ
    22 Μαρτίου 2018 at 20:24 — Απάντηση

    “Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ο Δήμος Λευκάδας…”. Δεν ξέρετε ότι αυτή η διανοητική λειτουργία προϋποθέτει ότι μέσα στο κεφάλι μας υπάρχει κάτι και δεν το έχουμε καταργήσει εντελώς?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.