HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο πρόγραμμα από τη Βέρνη προς τη Λευκάδα για το 2016

Το πρόγραμμα από τη Βέρνη προς τη Λευκάδα για το 2016

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή τουριστική περίοδο για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρχουν πτήσεις από την πρωτεύουσα της Ελβετίας τη Βέρνη προς το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Πιο αναλυτικά και με βάση την επίσημη ενημέρωση από τις 29 Αυγούστου έως και τις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Δευτέρα από την αεροπορική εταιρεία Helvetic Airways σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία όπως το Belpmoos-Reisen και το Flyaway Travel.

1

Ας ελπίσουμε στο μέλλον να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα των πτήσεων και από άλλες ελβετικές πόλεις ώστε να ενισχυθεί ο αριθμός των τουριστών προς την περιοχή της Λευκάδας και της Πρέβεζας.

Η Κεφαλονιά εξακολουθεί να είναι το μόνο νησί του Ιονίου όπου και το 2016 δε θα υπάρχει καμία πτήση από την Ελβετία παρα τα αμέτρητα και δαπανηρά ταξίδια των διαχειριστών της τουριστικής πολιτικής του νησιού μας…!!

Πηγή: kefaloniapress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Οδός Πεφανερωμένης... ο δρόμος της ζωής μου!
Επομενο αρθρο
Δεν τα κατάφερε η Δόξα με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.