HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης – εκπροσώπηση Κυβέρνησης

Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης – εκπροσώπηση Κυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα παραστεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει στο Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης στις 10 το πρωί, της 5ης Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης σύμφωνα με το εκκλησιαστικό πρόγραμμα.

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο η τελετή αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας.

Στις 12.25 μ.μ. ο Πρόεδρος θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας και στις 13.00 μ.μ. θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Μαγεμένου στη Νικιάνα.

Το παρόν επέχει θέση πρόσκλησης.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Πάμε Διακοπές [βίντεο]
Επομενο αρθρο
Βράβευση στη Λευκάδα της Ελένης Καπογιάννη από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.