HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο Σάββατο η παραλία στους Μύλους γέμισε πολύχρωμους αετούς

Το Σάββατο η παραλία στους Μύλους γέμισε πολύχρωμους αετούς

Από μακριά τους βλέπεις να πετούν ψηλά. Γεμάτος ο ουρανός χρώματα! Όταν όμως φτάσεις μέχρι την παραλία, ανακαλύπτεις ένα καινούργιο, όμορφο, κόσμο γεμάτο χρώματα και ζωντάνια.

kite-surf (σημαίνει αετός και σανίδα). Όλος αυτός ο όμορφος, χρωματιστός και εντυπωσιακός κόσμος που βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στους Μύλους, είναι αθλητές, οπαδοί και θαυμαστές του kite-surf.

Σαν έτοιμοι από καιρό, μαζεύτηκαν στους Μύλους σήμερα που ο καιρός ζέστανε και ο αέρας ήταν κατάλληλος. Ήταν μια μεγάλη χαρούμενη συντροφιά. Γνωστοί, φίλοι, πρωταθλητές του αθλήματος βρίσκονταν εκεί δίπλα – δίπλα

Το kitesurfing είναι ένα καινούργιο σχετικά άθλημα. Η περιοχή των Μύλων θεωρείται η καταλληλότερη στο νησί, εξ’ αιτίας των ανέμων που πνέουν. Στο άθλημα δεν παίζει ρόλο μόνο η τεχνική, ένας καλός εξοπλισμός, ή μια καλή εκπαίδευση. Ο άνεμος είναι που θα σε πάει ψηλά, εκείνος είναι που θα σου δώσει ώθηση, που θα σε απογειώσει.

Το άθλημα έχει φανατικούς οπαδούς. Υπάρχουν αρκετοί λάτρεις του αθλήματος από άλλες χώρες, που έχουν «πολιτογραφηθεί» Λευκαδίτες, μόνο και μόνο για την παραλία των Μύλων.

Το όμορφο τοπίο των Μύλων με την υπέροχη θάλασσα, δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης αξιοποίησης. Είναι κέρδος για όλους μας, για όλο το νησί, η ύπαρξη αυτής της «πολύχρωμης» κοινωνίας που δημιουργήθηκε στους Μύλους.

Προηγουμενο αρθρο
Είσαι ανθός σε περιβόλι
Επομενο αρθρο
Στον Άγιο Νικήτα σήμερα το μεσημέρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.