HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο -Με τιμές αρχηγού κράτους

Το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο -Με τιμές αρχηγού κράτους

Με τιμές αρχηγού κράτους τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Παρόντες στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, πρώην υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και πολίτες.

Στο προαύλιο του ιερού ναού βρίσκεται το τιμητικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς ενώ πλήθος κόσμου έχει ήδη συγκεντρωθεί για το τελευταίο αντίο στον «ευπατρίδη της πολιτικής» και 21 τιμητικοί κανονιοβολισμοί ερρίφθησαν από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού από τις 14.10 έως τις 14.20.

Μεσίστιες κυματίζουν από το πρωί οι σημαίες στη Βουλή των Ελλήνων και στο Υπουργείο Εξωτερικών, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου.

2

3

4

11

12

13

14

15

Προηγουμενο αρθρο
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι»
Επομενο αρθρο
Ευκλέας Λευκάδας: μαθήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.