HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο τελευταίο αντίο στον «ταξιδευτή» όλης της Λευκάδας

Το τελευταίο αντίο στον «ταξιδευτή» όλης της Λευκάδας

Ήταν μεσημέρι μετά την 1:00, όταν ένα κομβόι από πούλμαν, 2 του ΚΤΕΛ Λευκάδας και 3 της επιχείρησης «Vlachos Tours», όλα με μαυροντυμένους οδηγούς, διάβηκαν την πλωτή γέφυρα της Λευκάδας. Κι ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για όλους. Είχαν προορισμό τον Άγιο Νικόλαο. Εκεί συνάντησαν τη νεκροφόρα με τη σορό του άτυχου Λευκαδίτη, Μάκη Βλάχου. Συνόδεψαν το Μάκη μέχρι το γραφείο του στη Λευκάδα τιμητικά, εν πομπή.

Κι όταν έφτασαν στην πόλη, από άκρη σε άκρη, τα πένθιμα συντονισμένα σφυρίγματα των λεωφορείων, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης.

Ο Μάκης που «ταξίδεψε» όλη τη Λευκάδα, έφυγε άδικα και πρόωρα. Ταυτίστηκε με όλους του κατοίκους του νησιού, μικρούς και μεγάλους, στις πιο ευχάριστες στιγμές τους, με γέλια, χαρές, περιπλανήσεις και ωραίες εικόνες, σε εκδρομές και ταξίδια.

Όλη η Λευκάδα αποχαιρέτησε σήμερα τον Μάκη Βλάχο στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το μεσημέρι στην Παναγία των Ξένων, συνοδεία της Φιλαρμονικής. Μια ατελείωτη ανθρωποπλημμύρα αποχαιρέτησε και συνόδεψε στο τελευταίο του ταξίδι, τον ταξιδευτή όλης της Λευκάδας.

Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του.

Προηγουμενο αρθρο
Απευθείας μετάδοση της γενικής πρόβας της Φιλαρμονικής
Επομενο αρθρο
Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.