HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο Φωτοκύτταρο στους Σκάρους

Το Φωτοκύτταρο στους Σκάρους

Η φωτογραφική ομάδα της Λευκάδας «ΦΩΤΟ.κύτταρο» πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη εξόρμηση της χρονιάς στους Σκάρους. Μια ευκαιρία για εκπαίδευση και φυσική άσκηση μέσα στη φύση, σ΄ ένα τοπίο μοναδικού κάλλους, ιστορικού ενδιαφέροντος και εκπληκτικής θέας.

Αθλητικά παπούτσια ή άρβυλα και ο φωτογραφικός εξοπλισμός ήταν τα χρειαζούμενα για την ημέρα και ασφαλώς η καλή διάθεση.

Μην παραξενευτείτε αν δείτε στις φωτογραφίες τα μέλη την ομάδας γονατιστούς πάνω από ένα τοσοδούλη κρόκο ή ξαπλωμένους στο έδαφος για να φωτογραφίσουν ένα φτωχό κυκλάμινο. Η τέχνη θέλει θυσίες. Μια καλή φωτογραφία χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, καλή οπτική γωνία πέραν όλων των άλλων μυστικών.

Το εκπληκτικό δρυοδάσος των Σκάρων κρύβει πολλά μυστικά! Οι αιωνόβιες βαλανιδιές του δημιουργούν υπέροχα γλυπτά και εκπληκτικούς σχηματισμούς για κάθε χρήση. Μια αιώρα για ξεκούραση και μια κουφάλα ίδια με θρόνο για τον πρόεδρο της ομάδας!

Ανεξαρτήτως του τι φωτογραφίες συγκέντρωσε ο καθένας, ο περίπατος εξελίχτηκε με τους καλύτερους οιωνούς. Όλοι αποζημιώθηκαν με την εκπληκτική θέα στα Πριγκιποννήσια λίγο πριν επιστρέψουν.

Διαβάστε για το δάσος των Σκάρων [εδώ], [εδώ[, κι [εδώ].

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας για την ενοποίηση Ιονίου Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Α ρε πατέρα με ήθελες σοφό και σπουδαγμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.