HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο 2ο χέρι της Αυγουστίνας!

Το 2ο χέρι της Αυγουστίνας!

Γνωρίζω την Αυγουστίνα σχεδόν δέκα πέντε χρόνια. Το 2002 τελειόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων δούλεψε για 6 μήνες στην Αγροτική τράπεζα κάνοντας την πρακτική της άσκηση. Σήμερα που μιλήσαμε, μου είπε πως η θητεία της στην τράπεζα, της άφησε καλές εντυπώσεις. Αλλά και σε μας τους υπαλλήλους της τράπεζας, η συνεργασία με την Αυγουστίνα άφησε μόνο καλές αναμνήσεις. Έξυπνη πρόθυμη εργατική…

Ένοιωσα πολύ χαρούμενη σήμερα όταν μπήκα για πρώτη φορά στο κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα στην οδό Καραβέλα στα Περιβόλια, κοντά στο Εμπορικό κέντρο. «2ο χέρι» το ονόμασε και πουλά μεταχειρισμένα έπιπλα και ειδή σπιτιού.

Όλα τα πράγματα είναι σε πολύ καλές τιμές και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στο κατάστημα υπάρχουν σαλόνια, τραπεζαρίες, σύνθετα, κρεβάτια, μικροέπιπλα, φωτιστικά και διάφορα διακοσμητικά.

dscn2932

Πρέπει να κάνω ειδική αναφορά στα πραγματικά εκλεκτά αναπαλαιωμένα έπιπλα που επίσης βρίσκονται στο κατάστημα. Πρόκειται για παλιά και πολύ καλά κομμάτια.

Η Αυγουστίνα δεν άλλαξε καθόλου. Είναι έξυπνη εργατική, ευχάριστη, χαρούμενη και πολύ φιλική.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές.

Προηγουμενο αρθρο
Η Χαρούλα που δεν ήξερε
Επομενο αρθρο
Ο Φάρος και η Αμμόγλωσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.