HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο 4ο Δημοτικό Σχολείο στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο στην «Κιβωτό του Κόσμου»

«Σήμερα μια μέρα όπου διεκδικήθηκε η Δημοκρατία στην χώρα μας σύσσωμος ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, επισκέφτηκε στην μακρινή Πωγωνιανή Ιωαννίνων την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Εκεί πήραμε ένα μάθημα ζωής, πως παιδιά βιώνουν καθημερινά δυσκολίες, που για γονείς έχουν τους δασκάλους τους και πρέπει να βοηθήσουν να παραχθούν προϊόντα προς επιβίωση αλλά και να μάθουν την τέχνη αυτή ώστε να επιβιώσουν μεγαλώνοντας.

Πολλές οι δυσκολίες της κιβωτού όπως θα λέγαμε «πλέει σε τρικυμίες». Σε ένα παγερό μέρος με λιγοστά εφόδια περιμένοντας βοήθεια.

Ήταν τιμή μας να αντιπροσωπεύσουμε την Λευκάδα μέσω του σχολείου μας και να συνεισφέρουμε όλοι προς αυτά τα παιδιά τα οποία χαμογέλασαν με εκτίμηση σε κάθε σακούλα που δώσαμε.

Τους ευχαριστούμε πολύ και όπως έλεγε μια αφίσα (από τον μικρό πρίγκιπα), «Δεν έχεις αυτό που αγαπάς; Αγαπά αυτό που έχεις!)».

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκαδίτικη φορεσιά του γάμου με φόντο την Ακρόπολη
Επομενο αρθρο
Ανύπαρκτος ο ΟΤΕ στο Καλαμίστι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.