HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο «Mikro Papigo 1700» του Κεντέρη, ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Το «Mikro Papigo 1700» του Κεντέρη, ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Νέα διάκριση για το ξενοδοχείο του χρυσού ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards 2018, ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο AYANA Resort and Spa, στο Μπαλί της Ινδονησίας και καλύφθηκε από το κανάλι Ε news Asia, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Το βραβείο παρέλαβε η Έλσα Έξαρχου – Κεντέρη, σύζυγος του ολυμπιονίκη και hotel Manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο

Το κτίσμα, που σήμερα θεωρείται από τους πιο luxury προορισμούς στην Ελλάδα, ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι, με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα.

Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια, μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ωράριο λειτουργίας Μουσείου Άγγελου Σικελιανού
Επομενο αρθρο
Εντυπωσιακή επικράτηση της Νίκης Λευκάδας επί του Πανιώνιου- φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.