HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία με δύο νεκρούς φαντάρους σε τροχαίο στα Παλιάμπελα

Τραγωδία με δύο νεκρούς φαντάρους σε τροχαίο στα Παλιάμπελα

Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, κοντά στα Παλιάμπελα, στις 10 περίπου σήμερα το πρωί.

Νεκροί από Ι.Χ. αυτοκίνητο ανασύρθηκαν δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 19 και 25 ετών, ενώ ένας ακόμη νεαρός που επέβαινε στο όχημα, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, σε ένα σημείο καρμανιόλα, στο οποίο ουκ ολίγοι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 19χρονο από τον Αστακό και έναν 25χρονο από το Δοκίμι του Αγρινίου οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα του 25χρονου, που συγκρούστηκε με φορτηγό και απεγκλωβίστηκαν νεκροί. Συγκεκριμένα, το επιβατικό, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εκτράπηκε της πορείας του στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Βόνιτσα.

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτος νεαρός, ένας 20χρονος από το Ζευγαράκι Αγρινίου, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λευκάδας έχοντας σπάσει το αριστερό του χέρι, ενώ αν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το τροχαίο.
Ο οδηγός του φορτηγού, 61 ετών συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βόνιτσας, που ερευνούν τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

ΠΗΓΉ

Προηγουμενο αρθρο
Στη Λευκάδα το 34ο μαθηματικό συνέδριο
Επομενο αρθρο
Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά στον Θ. Βερύκιο για την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.