HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤσιάβος Γρηγόρης Τσιάβος: από τον Πανλευκάδιο στον Ατρόμητο Αθηνών

Τσιάβος Γρηγόρης Τσιάβος: από τον Πανλευκάδιο στον Ατρόμητο Αθηνών

Από τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο, ότι ο αθλητής του παιδικού τμήματος του συλλόγου μας Τσιάβος Γρηγόρης (14χρ.), από τις 16/01/2017 είναι πλέον αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Στην αξιολόγηση νέων ποδοσφαιριστών που έκανε ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στις 29/12/2016, ο Γρηγόρης άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και συμφωνήθηκε άμεσα, στις αρχές του 2017, να τον ξαναδούν.

Αφού λοιπόν όλα πήγαν καλά, συμφώνησαν και οι γονείς του, ο Γρηγόρης μας είναι πλέον κάτοικος Αθηνών, είναι πλέον αθλητής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Στον τελευταίο αγώνα με τον Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 ο σύλλογός μας και οι συμπαίχτες του τον αποχαιρέτησαν δίνοντας του μια φανέλα υπογεγραμμένη απ’ όλα τα παιδιά!

Αυτή η πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας υποχρεώνει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, μιας και φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια αρχίζει να αποδίδει καρπούς!

Γρηγόρη σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, υγεία και πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή σου!

grhgoris

Προηγουμενο αρθρο
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Εν τη ενώσει η ισχύς
Επομενο αρθρο
Αυτή είναι η επιστολή Τσακαλώτου στους δανειστές χωρίς τις ελληνικές θέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.