HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΥλοποίηση Δωρεάν Σεμιναρίου Πετυχημένης Διαδικτυακής Παρουσίας

Υλοποίηση Δωρεάν Σεμιναρίου Πετυχημένης Διαδικτυακής Παρουσίας

Επιμελητήριο Λευκάδας

Υλοποίηση Δωρεάν Σεμιναρίου Πετυχημένης Διαδικτυακής Παρουσίας

Με επιτυχία έλαβε χώρα τη Τετάρτη 1η Ιουνίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου το δωρεάν σεμινάριο «Τα 5 βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία», το οποίο διοργάνωσε ο φορέας σε συνεργασία με την Google.

Επρόκειτο για μια κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση από συνεργάτες της Google των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο στο σύγχρονο επαγγελματία του τουριστικού -και όχι μόνο- χώρου δεδομένου ότι το Internet συμβάλλει καταλυτικά στην αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης, στην αύξηση του πελατολογίου της και στην εν γένει ανταγωνιστικότητά της, χαρακτηριστικά εντελώς απαραίτητα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Επισημαίνεται ότι η διοίκηση του φορέα θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε δράση που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καλεί τα μέλη της να παρακολουθούν κάθε ημερίδα που στοχεύει στην ανάπτυξή τους.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Υπενθύμιση στα αθλητικά σωματεία για την αποστολή αίτησης προς το Δήμο
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Τηλυκράτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.