HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς σύνορα, στο Hilton

Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς σύνορα, στο Hilton

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10/1/2016 το Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς σύνορα – 2016, στο Hilton Athens με χιλιάδες επισκέπτες που προσήλθαν για να παρευρεθούν σε εκθέσεις, διαλέξεις, συνεδριακές εκδηλώσεις με θεματολογία, παρουσιάσεις, κ.α. με διεθνείς συμμετοχές, οι οποίες διεξαγόταν κατά την διάρκεια του Πολυσυνεδρίου Money Show που το φιλοξενούσε.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ήρθε σε επαφή με μη κερδοσκοπικούς φορείς κοινωνικής προσφοράς που δραστηριοποιούνται στον εθελοντισμό με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής αλληλεγγύης στα νησιά του Ιονίου, αλλά και με χιλιάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν το περίπτερό της.

11

Στους επτανήσιους και τους φίλους των Επτανήσων που επισκέφθηκαν την ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, προσφέρθηκε το διπλό cd από το αφιέρωμα στην επτανησιακή μουσική και ένα γούρι για Καλή Χρονιά. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και εκπρόσωποι της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενημέρωναν και συζητούσαν με όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο που είχε στηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη συμμετοχή.

Φυλλάδια διανεμήθηκαν για την ενημέρωση της εκστρατείας συγκέντρωσης φάρμακο – υγειονομικού υλικού, παιχνιδιών και σχολικών ειδών από την ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ σε συνεργασία με το Σύλλογο Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Β. Ελλάδος «ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ» και το Σύλλογο των εν Πάτραις Ιθακησίων «Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ» στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα αντίστοιχα, με την υποστήριξη επτανήσιων επιχειρηματιών, για την νοτιοδυτική περιοχή της Λευκάδας που πλήγηκε από τον εγκέλαδο.

Γραφείο Τύπου ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στη Λευκάδα το Final 4 του Κυπέλλου
Επομενο αρθρο
Δωροεπιταγή 60 ευρώ στον αγώνα Τηλυκράτη – ΑΕ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.