HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦεύγουν οι Άγγελοι απ’ τη γή ! Φεύγουν κι’ απ’ τη ζωή μας

Φεύγουν οι Άγγελοι απ’ τη γή ! Φεύγουν κι’ απ’ τη ζωή μας

Έτσι ξαφνικά η ζωή διώχνει σκληρά τα πιό τρυφερά βλαστάρια της, αυτά που ομόρφηναν την Κοινωνία με την ιστορία τους την υποδειγματική και την Ευγενική τους παρουσία, σ’αυτή την άχαρη εποχή που ζούμε.

Ο Άγγελος Αργύρης, δραπέτευσε από του πόνου το Βασίλειο και φεύγει μακρυά από τα παιδιά του τ’ αγαπημένα, Σπύρο και Φωτεινό, την Υπέροχη Σύντροφο της σύντομης ζωής του Σαπφώ, Μάνα, Αδελφό, Συγγενείς και φίλους, άφήνοντας καινό Αναπλήρωτο για όλη την Λευκάδα, σαν Ανεκτίμητο Κοινωνικό και Ηθικό στοιχείο, παράδειγμα Ήθους και Αρετής. Φωτεινό πρότυπο οικογενειάρχη. Δημότης Ενάρετος, Έντιμος επιχειρηματίας, Μορφή Λευκαδίου ευγενική, Σεμνή παρουσία σε όλες τις φάσεις της ζωής του.

Κι’ εγώ Αγγελέ μου, η θειά σου η Ελπίδα Αργύρη-Σάντα από τούτη την Ήπειρο την μακρυνή, με βαθύ πόνο ψυχής και αγάπη πολλή, σου εύχομαι καλό ταξίδι στους Ουρανούς, αιώνια Ανάπαυση και το Πνεύμα σου το ευλογημένο να στέκει πάντα σκέπη ζεστἠ στη ζωή των αγαπημένων σου.

Παρακαλώ την γή που θα σκεπάσει το σώμα σου να ανοίξει την αγγαλιά της με στοργή, να είναι Ελαφριά και δροσερή να σε ξεκουράσει. Τα κύματα της θάλασσας να στέλνουν τον φλοίσβο τους, με τρυφερή μουσική να ευφραίνει την ψυχή σου την Αγνή.

Το Μαϊστράλι του Αη Γιάννη να στέλνει την πνοή του δροσερή, να δροσίζει την καρδιά σου κι εγώ με την αγάπη μου την ραίνω νοερά με κόκκινα τραντάφυλλα κι άσπρα κρίνα απ’ αγιασμένο περιβόλι.

Παιδί μου αγαπημένο, δεν δύναμαι να σε συνοδεύσω στην Πομπή την πονεμένη αύριο Παρασκευή, όμως παραγγελιά στέλνω στα πουλιά του κάμπου να στήσουν τη φωλιά τους πάνω στο μνήμα σου, να σε ξυπνάνε το πρωï, το βράδυ να σε νανουρίζουν.

Στην αγαπημένη σου σύντροφο και στά παιδιά σου εύχομαι να ζούν ζωή μεγάλη για να θυμούνται και να ευλογούν την μνήμη σου, να μένει αιώνια.

Ελπίς Αργύρη – Σάντα
Και όλη η οικογένεια.

Προηγουμενο αρθρο
Πρέβεζα: Πυρκαγιά στα διόδια του Ακτίου, απειλεί κατοικίες
Επομενο αρθρο
Ο Κώστας Καραμανλής στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.