HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦθινοπωρινή σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας

Φθινοπωρινή σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει τη φθινοπωρινή σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015) με τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Το τμήμα αρχαρίων απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. Για να παρακολουθήσει κανείς το τμήμα αυτό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και περιλαμβάνει 16 τετράωρα πρακτικής άσκησης, 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων και ένα εκπαιδευτικό διήμερο με σκάφη του Ομίλου. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές δίνουν γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του ¨Διπλώματος Ιστιοπλοΐας¨ με το οποίο μπορούν να διακυβερνήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Το τμήμα των προχωρημένων απευθύνεται σε απόφοιτους του τμήματος αρχαρίων που επιθυμούν να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη διακυβέρνηση ιστιοπλοϊκού σκάφους και να εμβαθύνουν αποκτώντας βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ομίλου στο 2645025660 ή με τον έφορο ανοιχτής θαλάσσης στο 6974820410.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

AFISA SXOLI 2015 2 Sites

Προηγουμενο αρθρο
Νέες ειδικότητες και εγγραφές στο ΙΕΚ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Την Τετάρτη 16/9 η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.