HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦονική καραμπόλα με 35 αυτοκίνητα και τρεις νταλίκες στην Εγνατία Οδό

Φονική καραμπόλα με 35 αυτοκίνητα και τρεις νταλίκες στην Εγνατία Οδό

Τέσσερις νεκροί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες, και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της καραμπόλας 35 αυτοκινήτων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλούρας.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 35 οχήματα, ανάμεσα στα οποία τρεις νταλίκες.

Ενα από τα θύματα είναι απανθρακωμένο, καθώς από την πρόσκρουση τυλίχθηκαν στις φλόγες η νταλίκα και το πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο. Ενα δεύτερο από τα θύματα είναι άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών.

Ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε να βγει από το όχημα.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν πέντε τραυματίες, όμως, συνολικά, 22 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας, εκ των οποίων μία γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση.

Αλλο ένα άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη, τραυματισμένο ελαφρά.

Ολα ξεκίνησαν όταν η νταλίκα προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα. Το σημείο βρίσκεται στο ύψος του χωριού Μέση.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας δεν κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα, που κατέπεσε με δύναμη στο πρώτο από τα ΙΧ που είχε μπροστά του. Αυτό με τη σειρά του συμπαρέσυρε δεκάδες άλλα ΙΧ.

Από τις αρχές ερευνάται εάν το συνεργείο που είχε κλείσει τον δρόμο για έργα της ΔΕΗ είχε τοποθετήσει την απαραίτητη σήμανση.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης και Θεσσαλονίκης, με εκτροπές από τον κόμβο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου, αντίστοιχα.

Πηγή: www.tanea.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κι όμως αντέχω
Επομενο αρθρο
Ο εθελοντισμός καλά κρατεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.