HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦορτηγό δώρισε στο δήμο Μεγανησίου ο Ριμπολόβλεφ

Φορτηγό δώρισε στο δήμο Μεγανησίου ο Ριμπολόβλεφ

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του δήμου:

«Κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Παύλου Δάγλα,η εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε, ιδιοκτησίας του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προέβει στη δωρεά ενός φορτηγού οχήματος μάρκας NISSAN CABSTAR, το οποίο ενδύκνειται για την μεταφορά βαρέων αντικειμένων.»

Καλοδεχούμενο και καλοτάξιδο το δώρο του μεγιστάνα του Σκορπιού, ελπίζουμε να είναι η αρχή μιάς ειλικρινέστερης σχέσης χωρίς «εκπτώσεις» στο αναφαίρετο δικαίωμα των ψαράδων μας και των τουριστών μας ν’ απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε παράκτιο σημείο του πανέμορφου δήμου μας.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Παραιτήθηκε η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου, Δάφνη Σφέτσα
Επομενο αρθρο
Την τοποθέτηση γιατρών σε Κάλαμο, Καστό και Μεγανήσι ζητά ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς

3 Σχόλια

  1. Θοδωρής Αραβανή
    9 Δεκεμβρίου 2016 at 15:12 — Απάντηση

    Το ασύμβατο της του αισθητικού φορτίου ( κοινωνικού και φυσικού και φαινομενολογικού) του τόπου αυτού των νησιών της Ανατολικής Λευκάδος, με την μορφή της δωρεάς παραμένει.
    Η δωρεά ως περιεχόμενο είναι απόλυτα λειτουργική και λειτουργούσα στον χώρο πάνω στο μικρό σε μέγεθος χώρο στο βραχώδες και χωματώδες Μεγανήσι. Αλλά ως μορφή δεν είναι αντιρεκλαμάτη , με βάση το ιστορικό κοινωνικό ρεκλαμάτο φορτίο των νησιών της περιοχής, από πολλά χρόνια όχι μόνο τα τελευταία 50 χρόνια.
    Αν μια βίαιη συμβολιστική συλλογιστική , θέλει την αισθητική να είναι η μορφή και το περιεχόμενο μαζί- το ένα να στηρίζει και να ερμηνεύει το άλλο , δηλαδή ( αισθητική= μορφή+ περιεχόμενο), τότε εδώ έχουμε ανισότητα, διότι: ο παράγοντας μορφή υστερεί στο δεύτερο μέρος της ισότητας. Και άρα συμβολιστικά αισθητική είναι διάφορη του αθροίσματος της μορφής και του περιεχομένου.
    – Το σύμβολο του αλγεβρικού ”διάφορου” δεν υπάρχει και στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή-.
    Μια ιστορική αναφορά στον παρελθοντικό χρόνο της παραγωγικής-κοινωνικής-οικονομικής δομής , της ιδιοκτησιακής κατοχής και κατοίκησης των νησιών αυτών ( Μεγανήσι, Σκορπιός, Σπάρτη ) κυρίως , αλλά και των άλλων κατοικημένων Κάλαμος, Καστός , θα αποδίκνυε το ιστορικό βάρος ( δηλαδή το αισθητικό ) της ύπαρξης των νησιών.
    Αυτό το αισθητικό status ιστορικά , αλλοιούται λίγο απ την μορφή ( την μάρκα του, αξιοπιστότατου και λειτουργικότατου και με ικανή φήμη ως βιομηχανικού προ’ι’όντος) του οχήματος της δωρεάς.
    Αλλέως υπολείπεται του glammor, και ίσως δεν δίνει την αίσθηση του prive- vip- luxus- truck .
    Και είναι παγκοσμίως ιστορικά γνωστό , ότι και σρα βιομηχανικά προ’ι’όντα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και διαβαθμίσεις κατά DIN κωδικοποίηση χαρακτηριστικών του κάθε προ’ι’όντος και ανά βιομηχανική φίρμα ( Μανιφατούρα).
    Παλαιότερα σε μια κατηγορία ομοειδών προ’ι’οντων μέσα στην ίδια φίρμα αλλά και σε ομοειδεί προ’ι’όντα άλλων φιρμών , υπήρξε μια κωδικοποίηση της διεθνούς τυποποίησης με τους όρους, : ημιπολυτελείας, πολυτελείας, υπερπολυτελείας. Αυτά περίπου από την τυποποίηση των χαρακτηριστικών των βιομηχανικών προ’ι’όντων στον μεταπόλεμο, όταν άρχισε να οργανούται το τάχιον η μεταπολέμική βιομηχανική εν σειρά τυποποιημένη παραγωγή. Και ίσχυσαν – ισχύουν ακόμα γενικά – αλλά καλύφθηκαν πίσω απ τον όρο : προδιαγραφές και τελευταία iso.
    Και το ISO ( οι προδιαγραφές γενικά της όλης περιοχής των νησιών αυτών της Λευκάδας) είναι αισθητικά και σε παγκόσμια ιστορική αναφορά, παραπάνω σε luxus glammor – vip- prive …until ( έως) sui generis προδιαγραφές.
    Παραμένει ασφαλώς και να μην το υποτιμούμε αυτό , μάλιστα να το αναδικνύουμε εμφατικά το τιμητικό κοινωνικά που συνιστά η δωρεά του φορτηγού αυτού . Και τιμητικό και τον δωρεοδότη και για τον δωρεοδόχο, στην βάση της κοινωνικής ανθρώπινης ολότητας για την στήριξη του αγαθού της κοινωνικής συμβίωσης. Όπως και οι άλλες προσφορές, που ο αξιότιμος ιδιοκτήτης και επενδυτής στην περιοχή, έχει πραγματοποιήσει. Και μόνο η επιλογή να γοητευτεί ένας πολίτης του κόσμου από την περιοχή και να θελήσει να φτάσει στην ως περίπου κάτοικος της περιοχής, περιποιεί τιμή και στην περιοχή και στους γηγενείς του τόπου.
    Και αυτό ειναι και συνιστά το αγαθό της μετακινήσεως των ανθρώπων και κουλτούρας διαπολιτισμικά και πολυπολιτισμικά.

  2. Νηρίτης
    9 Δεκεμβρίου 2016 at 00:14 — Απάντηση

    Θα ήταν καλό κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου να βρισκόταν και κανένας μη ανορθόγραφος να γράφει τα δελτία τύπου. Δυο κραυγαλέα ορθογραφικά σε δυο αράδες, είναι ντροπή πια!

  3. θοδωρής Αραβανής
    1 Δεκεμβρίου 2016 at 04:13 — Απάντηση

    Η κατ εξοχή δωρεά του μεταφορικού μέσου είναι δείγμα προσσέγγισης και τιμής αμφοτέρων και του δωρητή , μεγιστάνα Κου Ριμπολόβλεφ και των δωρεοδόχων .,δηλαδή του Δήμου Μεγανησίου.
    Η φίρμα όμως της δωρεάς – δηλαδή η μάρκα του φορτηγού – είναι η συμμβολιστική της δωρεάς.
    Που πέρα σπ την καταλληλότητα χρήσης και ανεγνωρισμένης αξιοπιστίας ώς βιομηχανικό προ’ι’όντος το φορτηγό αυτό, από πλευράς φίρμσς κσι glammor δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά luxus ( de luxe αλλέως) κωδικοποίησης. Και αυτό αποτελεί μια υστέρηση σχετικά μέσα στα πλαίσια του πανέμορφου και με υψηλό ιστορικό παγκόσμιο φορτίο glamurus , luxus, deluxe φήμης και παραστατικότητας.
    Δηλαδή η αισθητική οντολογικά ( απ την οποία δεν λείπει κάτι) της δωρεάς είναι ατελής.
    Δηλαδή στο ιστορικό συνεχές του gllammor luxus deluxe φορτίου της περιοχής και του πανέμορφου Δήμου , εγκαθίσταται ασυνέχεια.
    Να προσεχθή η πσραπάνω πλευρά της δωρεάς και απ τις δύο πλευρές των συμβαλομένων ( δωρεοδότου και δωρεοδόχου).

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.