HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά εκδηλώθηκε σε σκάφος μέσα στη Μαρίνα Λευκάδας (ανανέωση)

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σκάφος μέσα στη Μαρίνα Λευκάδας (ανανέωση)

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12:00 σε σκάφος που βρίσκονταν στο χώρο διαχείμασης, μέσα στη Μαρίνα Λευκάδας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια. Επί τόπου βρίσκεται και επιχειρεί η Πυροσβεστική. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την κατάσβεση του, καθώς και για την αποφυγή εξάπλωσης της φωτιάς.

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο χώρο είναι αποπνικτική. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο εσωτερικό του σκάφους μάλλον από βραχυκύκλωμα. Η καταστροφή του σκάφους δείχνει να είναι ολοκληρωτική.

—-
Η φωτιά τελικά σβήστηκε αφού κατάστρεψε ολοσχερώς το πλοίο. Ζημιές υπέστη ένα διπλανό σκάφος.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σύστημα πυρόσβεσης της Μαρίνας δούλεψαν συντονισμένα ώστε να αποφθεχθεί η εξάπλωση της φωτιάς τόσο στα καύσιμα του πλοίου όσο και στα παρακείμενα σκάφη. Το σκάφος είχε σημαία Αγγλίας και ήταν 16 μέτρα. Στο χώρο θα παραμείνουν για μια ώρα ακόμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά όπως όλα δείχνουν η περιπέτεια τελείωσε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Προηγουμενο αρθρο
1η Εκστρατεία Φιλοζωικής Ενημέρωσης σε Σχολεία της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Μετά το κόψιμο της κορδέλας, ήρθε η λυπητερή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.