HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά σε ιστιοπλοϊκό σκάφος

Φωτιά σε ιστιοπλοϊκό σκάφος

Φωτιά ξέσπασε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος στο Βαθύ Μεγανησίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 15:00 το μεσημέρι.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε το Λιμενικό με την συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής. Παρά τις προσπάθειες και των δυο, το σκάφος βυθίστηκε αφού καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο επιβάτης που επέβαινε στο σκάφος, Ολλανδικής υπηκοότητας, είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ι/Φ ”MARNIC” σημαίας Ολλανδίας, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά ν. Μεγανησίου Λευκάδας, με μοναδικό επιβαίνοντα τον Κυβερνήτη του.

Άμεσα απέπλευσαν προς την ανωτέρω θαλάσσια περιοχή περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου εντόπισαν το ”MARNIC” και προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ο Κυβερνήτης, ο οποίος είχε νωρίτερα περισυλλεχθεί από διερχόμενο Ι/Φ σκάφος, μετεπιβιβάστηκε σε σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Νυδρίου, καλά στην υγεία του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου, ενώ το σκάφος βυθίστηκε, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθησαν (7) επτά άτομα για διάφορα αδικήματα στη Λευκάδα τα τελευταία 24ωρα
Επομενο αρθρο
Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Νεανικών Τμημάτων στην Καρυά (1η μέρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.