HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧάλκινο Μετάλλιο στη Θάλεια Ζακυνθινού στο Έπταθλο

Χάλκινο Μετάλλιο στη Θάλεια Ζακυνθινού στο Έπταθλο

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΣΤΟ ΕΠΤΑΘΛΟ
Στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου η αποστολή του Γυμναστικού, όπου συμμετείχε με την περσινή πρωταθλήτρια του πεντάθλου, Θάλεια Ζακυνθινού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων του Βορείου ομίλου. Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία των ΕΑΣ Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής-Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας, Κέρκυρας και Θράκης.

Ο αγώνας γενικώς ήταν όπως λέμε σε αχαρτογράφητα νερά μιας και ήταν ο πρώτος επίσημος της σεζόν στην καινούργια κατηγορία (κορασίδων), όπου πλέον η αθλήτρια αγωνίζεται στο έπταθλο. Οι αλλαγές στο αγώνισμα είναι οι εξής:

– Τα 80μ εμπόδια γίνονται 100μ με εμπόδια όπου αλλάζει το ύψος και ο αποστάσεις μεταξύ των εμποδίων.
– Τα 600μ γίνονται 800μ.
– Προστίθενται τα αθλήματα του άλματος εις ύψος και των 200μ.
– Το μήκος, ακόντιο και σφαίρα μένουν ως έχουν

Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν αθλήτριες γεννημένες το 1998 και το 1999, οπότε καλείται να ανταγωνιστεί αθλήτριες μεγαλύτερες ηλικιακά που έχουν ήδη αγωνιστική εμπειρία από την περσινή σεζόν.
Ο πρώτος στόχος λοιπόν ήταν απλά να ολοκληρωθεί το αγώνισμα γύρω στους 3500 βαθμούς και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έβγαινε θα ήταν καλοδεχούμενο. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν άκρως ενθαρρυντικό αφού κέρδισε στα δυο σπριντ που συμμετείχε (τα 100μ εμπ. με επίδοση 16’’ 78 και τα 200μ με 28’’ 48), κέρδισε το ακόντιο με 33,17μ και τη 2η θέση στη σφαιροβολία με 10,69μ, σημείωσε επίδοση 1,34μ στο ύψος και 2’51’’92 στα 800μ που αποτελούν όλα ατομικά ρεκόρ. Με αυτές τις επιδόσεις λοιπόν συγκέντρωσε 3703 βαθμούς που την κατέταξαν στην 3η θέση και της χάρισαν το χάλκινο μετάλλιο.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 3

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 4

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 5

Το επόμενο ραντεβού είναι στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Συνθέτων που θα γίνει στη Πάτρα την 06-07/05./2015 όπου επίσης θα λάβει μέρος και ο Άγγελος Καρύδης στην σφαιροβολία.

Προηγουμενο αρθρο
Σαν ταξιδάκι αναψυχής*
Επομενο αρθρο
Eνημέρωση για τη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στο Φρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.