HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΧάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο…

Χάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο…

Η Δόξα έχασε μία καλή ευκαιρία να αισθανθεί κάπως καλύτερα ώστε να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, αλλά μετά την ήττα από τον Κόροιβο αυτές σχεδόν μηδενίστηκαν.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά το ματς ανέφερε, «Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε και δώσαμε τη δυνατότητα στον Κόροιβο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Εκεί μέτρησαν οι λεπτομέρειες, η πίεση και το άγχος που είχαμε εμείς, ο Κόροιβος ευστόχησε σε ένα πολύ μεγάλο σουτ, που άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού και κέρδισε. Συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Οι παίκτες μας παρότι είχαν προβλήματα μέσα στη εβδομάδα, κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και η άλλη ομάδα σε πιέζει δεν μπορείς να βγάλεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου και αυτό που έχεις σχεδιάσει. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε. Πρέπει να προχωρήσουμε, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, και να προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί, τουλάχιστον να πούμε ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και ας μην τα καταφέραμε».

Για το από που αντλεί δύναμη για την συνέχεια: «Πρέπει να έχουμε πίστη, είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε μια βδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και ας ακούγεται περίεργο, και μες τη χρονιά άλλαξε δύο φορές η υφή της. Όταν στα ματς μπαίνει στο πρέπει, πολλοί παίκτες θα πάνε στα ένστικτά τους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κάθε μέρα να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται,να εστιάσουμε στα λάθη μας, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και από εκεί και πέρα το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος, τι κάναμε, τι συνέβη, τι έγινε και τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

Προηγουμενο αρθρο
Περιφερειακό συμβούλιο: Για οτιδήποτε ερωτηθεί, σε οτιδήποτε διαφωνήσουμε, η επίθεση είναι απρεπής και πρωτόγνωρη...
Επομενο αρθρο
Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Λευκάδας καταδικάζει την δίωξη του δημάρχου της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.