HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧειμερινό σκηνικό με κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Χειμερινό σκηνικό με κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Το τσουχτερό κρύο, οι βροχές και τα χιόνια στα βόρεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Παρασκευή σε όλη τη χώρα. Από το Σάββατο τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Για σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο με ένταση μέχρι 7 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθουν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονιά στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΕΔ-ΙΝ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Γυναίκα Λευκαδίτισσα, αγρότισσα, σου πρέπει, ευγνωμοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.