HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΧριστουγεννιάτικες εικόνες και δράσεις από την πόλη της Λευκάδας

Χριστουγεννιάτικες εικόνες και δράσεις από την πόλη της Λευκάδας

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατεί σήμερα στην πόλη της Λευκάδας. Ο καιρός είναι καλός για την εποχή με μικρά μάλιστα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ο πεζόδρομος είναι γεμάτος κόσμο, η παλιά καλή συνήθεια αλλά και τα τελευταία ψώνια.

Ξεκινάμε αναφέροντας την σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία του συλλόγου απανταχού Δραγανιτών να μας γλυκάνει επιτελώντας ταυτόχρονα και ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Δίπλα στην εκκλησία του Παντοκράτορα από νωρίς το πρωί έστησαν τον πάγκο τους πουλώντας σε πολύ όμορφες συσκευασίες το παραδοσιακό προϊόν του χωριού τους, το μέλι. Τα έσοδα θα διατεθούν σε συνάνθρωπό μας που έχει μεγάλη ανάγκη.

Το επίκεντρο της σημερινής μέρας είναι ασφαλώς το φουαγιέ του Θεάτρου. Εκεί από το πρωί, Σχολεία, σύλλογοι, σωματεία και ιδιώτες δημιούργησαν ένα τεράστιο παζάρι. Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν θεατρικές παραστάσεις, και μουσικές.

Επίσημος φωτογράφος των εκδηλώσεων είναι η φωτογραφική ομάδα Της Λευκαδας, «φωτοκύτταρο». Είναι από το πρωί στις επάλξεις και δημιουργούν πανέμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο καλός μας Νίκος Βερύκιος.

Θα επανέλθουμε στις εκδηλώσεις του Πνευματικού κέντρου με αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ποιητής Δημήτρης Ε. Σολδάτος
Επομενο αρθρο
Λίγο πριν τη μεγάλη... σφαγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.