HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧριστουγεννιάτικες – Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2019 – 2020

Χριστουγεννιάτικες – Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2019 – 2020

Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις ευχές και τις κάρτες για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Δημοσιεύονται με τη σειρά που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδα μας.

ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Οι επιθυμίες σας, Ευχές μου!
Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές.
Θοδωρής Σολδάτος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής
“Η Αγία Μαύρα”
Σας Εύχεται Καλές Γιορτές
και με Υγεία το Νέο Έτος!

Tο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου των Λευκαδίων εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά!Αυτά τα Χριστούγεννα ας αφήσουμε έναν μικρό Χριστό να γεννηθεί στις καρδιές μαςγια να γεμίσει όλος ο κόσμος ειρήνη και φως!

Τα αγιοπετριτικα παιδιά (https://www.facebook.com/groups/217192861791201/) σας εύχονται καλά Χριστούγεννα ,ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος ,με υγεία δύναμη ελπίδα αισιοδοξία και κάθε ποθητή ευτυχία


Το Δ.Σ. και τα μέλη του Μουσικοχορευτικού Ομίλου της Νέας Χορωδίας Λευκάδας σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μία ευτυχισμένη χρονιά για το 2020.

Για τη φετινή εορταστική μας κάρτα επιλέξαμε συνειδητά την βαρκούλα που «υιοθετήσαμε» και αναδείξαμε το περασμένο καλοκαίρι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσουμε το μήνυμα ότι οι ευχές για κάτι νέο και σύγχρονο πρέπει να βασίζονται στη γνώση του παρελθόντος, τη διατήρηση και σεβασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς και την καλλιέργεια της ιστορικής συνείδησης.

Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα δίπλα μας, που απλά το μόνο που χρειάζονται είναι την προσοχή και την φροντίδα μας. Και τότε όλοι να είμαστε σίγουροι ότι η ζωή μας θα γίνει καλύτερη και πιο όμορφη!

Με εκτίμηση

Από το Δ.Σ.

Ευχές από το Χορευτικό Όμιλο Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.)

Προηγουμενο αρθρο
Υποκλινόμαστε στους 7 συμπολίτες μας
Επομενο αρθρο
Αγρυπνία Μεγάλων Ωρών παραμονής Χριστουγέννων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.