HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧρυσό μετάλλιο αφισοκόλλησης!!

Χρυσό μετάλλιο αφισοκόλλησης!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ζητώ συγνώμη για όσα κατά καιρούς έχω γράψει για την ασχήμια της αφισοκόλλησης στην πόλη μας! Ύστερα από την παρακάτω εικόνα που ανακάλυψα σήμερα στους γείτονές μας, αναφωνώ: η πόλη μας δεν είναι μια πολύχρωμη κουρελού και όλοι οι ντόπιοι αφισοκολλητές είναι κολεγιόπαιδα και αρσακειάδες!
Κοιτάξατε, καμαρώστε και μάθετε πως η αφισοκόλληση γίνεται επιστήμη!

unnamed-4

«Κατά καιρούς ορισμένοι αδαείς διαμαρτύρονται για την αφισοκόλληση, ειδικά στο κέντρο του Αγρινίου. Θεωρούν ότι ξέρουν τι είναι αφισοκόλληση επειδή βλέπουν μια ή δυο αφίσες σε έναν τοίχο και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ελπίζουμε να αναθεωρήσουν βλέποντας αυτό το αριστούργημα σε κολόνα της ΔΕΗ στον όμορφο Βάλτο….
Η φωτογραφία είναι και ντοκουμέντο, καθώς ένας από τους αφισοκολλητές μόλις έχει διαπιστώσει πόσο ψηλά έφτασε η… παρέμβασή του και την αποθεώνει….
Πραγματικά, τι να μας πουν οι αφισοκολλητές στο Αγρίνιο το Μεσολόγγι και αλλού. Εδώ πρόκειται για ένα εντελώς άλλο επίπεδο στο άθλημα που διεκδικεί Γκίνες και βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για όσους σκέφτονται να αφισοκολλήσουν από δω και στο εξής.»

Πηγή: www.agrinionews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η Νέα Χορωδία για την εκδήλωση της Βαρκαρόλας
Επομενο αρθρο
Απόψε βρέχει αστέρια με πύρινες ουρές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.