HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧωρισμός – βόμβα! Πασίγνωστο ζευγάρι της Κεντροαριστεράς δεν είναι πια μαζί

Χωρισμός – βόμβα! Πασίγνωστο ζευγάρι της Κεντροαριστεράς δεν είναι πια μαζί

Μέχρι και έκτακτη έκδοση έβγαλαν τα περιοδικά για να καλύψουν τον χωρισμό-βόμβα
Μέχρι και έκτακτη έκδοση έβγαλαν τα περιοδικά για να καλύψουν τον χωρισμό-βόμβα

Τον τελευταίο καιρό έδειχναν αχώριστοι. Μάλιστα ο ένας είχε γνωρίσει εδώ και καιρό τα στελέχη του άλλου και όλοι έκαναν λόγο για μία σχέση με μέλλον. Ομως όπως φαίνεται τα μικροκαβγαδάκια που είχαν αρχίσει να πυκνώνουν τελευταία δεν ήταν τελικά τόσο ασήμαντα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Κεντροαριστεράς το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να δώσει τέλος στη σχέση του. Μια σχέση που είχε απασχολήσει για πολύ καιρό τις πολιτικές στήλες της πόλης. Ο γοητευτικός αρχηγός του Ποταμιού και η εξωστρεφής πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειπαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες με χαρούμενες στιγμές στα φωτογραφικά πρακτορεία.

helloΟι δυο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς και από τότε έγιναν σχεδόν αχώριστοι. Μετά από μια περίοδο έντονου πολιτικού φλερτ αποφάσισαν να αποκαλύψουν τη σχέση τους και γρήγορα αναδείχθηκαν σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης που απασχολούσε συχνά τα μέσα ενημέρωσης.

Τα άλλοτε χαριτωμένα καβγαδάκια τους είχαν πλέον τόση ένταση που κατέληξαν σε διαπληκτισμούς και φωνές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ή μήπως η παρουσία τρίτου προσώπου; Το πρώτο τονίζουν φίλοι από το στενό περιβάλλον του πρώην δημοσιογράφου!
Μάλιστα, η Φώφη έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει: «Ηταν φιλικός χωρισμός». Πάντως τώρα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεκινήσουν μαραθώνιες συζητήσεις ανάμεσα στα στελέχη τους για το ποιος από τους δύο θα αναλάβει την επιμέλεια των δεκάδων επιτροπών που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σημείωση: (Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη στο Νοσοκομείο της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας: κλήρωση των αγώνων για την Α1 Μπάσκετ Γυναικών και το Κύπελλο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.