HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΨήφισμα Π.Σ. για το θάνατο του Δ. Μυλωνά

Ψήφισμα Π.Σ. για το θάνατο του Δ. Μυλωνά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κέρκυρα, 6 Δεκεμβρίου 2014
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr

Ψήφισμα Π.Σ. για το θάνατο του Δ. Μυλωνά

Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΙΝ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του συναδέλφου και αντιπροέδρου του Π.Σ. Διονύση Μυλωνά.

Η είδηση του θανάτου του, η οποία μας ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μας άφησε όλους άφωνους και μας βύθισε σε βαθύ πένθος.

Η ειλικρινής μας θλίψη δεν οφείλεται απλά στο θάνατο ενός συναδέλφου, αλλά προπάντων στο ήθος που επέδειξε κατά την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά και ειδικά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Ο θεσμός γενικά και η ΠΙΝ ειδικότερα θα είναι από σήμερα πολύ πιο φτωχή.

Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Π.Σ εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο πένθος τους.

Ας είναι για τους αγαπημένους του παρηγοριά εκτός των άλλων η ανάμνηση της ορμητικής του προσωπικότητας και της πολυσχιδούς προσφοράς του στο δημόσιο βίο.

Προηγουμενο αρθρο
Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
Επομενο αρθρο
Κατεβαίνοντας από το Φρύνι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.