HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚωνσταντίνος Αργυρός: Το υπέροχο ταξίδι του στη Λευκάδα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το υπέροχο ταξίδι του στη Λευκάδα!

Από τα πιο ωραία βίντεοκλιπ του αγαπημένου τραγουδιστή και πως να μην είναι αφού επέλεξε τα γυρίσματα να γίνουν στην όμορφη ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λευκάδα!

Η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, μέσα σε 5 μόλις ημέρες κυκλοφορίας ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube και συνεχίζει την ανοδική πορεία του παραμένοντας το νούμερο #1 στα trends!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταξίδεψε στην Λευκάδα, την ιδιαίτερη πατρίδα του και μαζί με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα κατάφεραν να αποτυπώσουν μέσα σε τρεισήμισι λεπτά τις πιο έντονες στιγμές από τις 72 ώρες συνεχόμενων γυρισμάτων στο νησί σμαραγδένιο νησί του Ιονίου.

Η περιπλάνηση του στα παραδοσιακά “σοκάκια” της πόλης και το ξέφρενο πάρτι με την Φιλαρμονική της Λευκάδας, οι βόλτες στους Καταρράκτες του Νυδριού, τα “Ξημερώματα” στην λιμνοθάλασσα και στο Φρύνι, το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κάθισμα, τα μπαράκια της πόλης, τα water sports στον κόλπο του Νυδριού, η συνάντηση με την “Ρόξυ” το πολύ φιλικό Λαμπραντόρ, είναι μερικές απ’ τις πιο έντονες στιγμές που εντυπωσιακού βίντεοκλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού που κυκλοφορεί απ’ την Panik Platinum σε μουσική-στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και ενορχήστρωση Παναγιώτη Μπρακούλια.

Το styling επιμελήθηκε η Έλενα Βαζούρα, το grooming η Δέσποινα Κουρμπέη, και το hair styling η Δήμητρα Κρητικού.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Θανάσης Καββαδάς στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ
Επομενο αρθρο
Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ μάζεψε τα σκουπίδια στις παραλίες των Αντίπαξων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.