HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Όλοι για τη Λευκάδα»: Δελτίο τύπου σχετικά με τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών

«Όλοι για τη Λευκάδα»: Δελτίο τύπου σχετικά με τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του πρόσφατου δελτίου τύπου μας με το οποίο ανακοινώσαμε τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών σε Κοινότητες του Δήμου Λευκάδας, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής :

Εκτός των δέκα (10) συνδυασμών για τοπικά συμβούλια Κοινοτήτων, που είναι ενταγμένοι στο ψηφοδέλτιό μας «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», πάγια τακτική μας ήταν και είναι να επικροτούμε και να στηρίζουμε το πνεύμα των ανθρώπων που παίρνουν ανεξάρτητες πρωτοβουλίες με όραμα, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο τους. Θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές κάθε τέτοιας προσπάθειας.

Θεωρούμε ότι ο πλουραλισμός, ο διάλογος και η συνένωση δυνάμεων, ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες, αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της προσπάθειας στις αυτοδιοικητικές εκλογές με κοινό στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και η μοναδική δημοτική παράταξη που σταθερά υπερασπιζόμαστε το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

Αυτός ήταν και ο χαρακτήρας και αυτά θέλαμε να αναδείξουμε με το προηγούμενο δελτίο τύπου μας, με το οποίο ανακοινώναμε τη στήριξη σε ανεξάρτητους συνδυασμούς.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να επικροτήσουν και να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες αυτές.

Λευκάδα 14 Μαΐου 2019
Από τη Δημοτική Κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»

Προηγουμενο αρθρο
Άνοιξε ένα νέο οδοντιατρείο στην πόλη μας
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου: Ο Θοδωρής Σολδάτος στους Ετεροδημότες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.