HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΌμορφος boho chic γάμος στη Λευκάδα

Όμορφος boho chic γάμος στη Λευκάδα

Έναν πολύ όμορφο φθινοπωρινό γάμο στη Λευκάδα με boho chic στυλ θα μοιραστούμε σήμερα! Με όμορφη και απλή διακόσμηση, που ταίριαζε στο χαρακτήρα του νησιού, σε αποχρώσεις του τιρκουάζ, του λαδί, του λευκού και του μπεζ και υπέροχες λεπτομέρειες, όπως τις tailor made βεντάλιες με τους συμβολισμούς του γάμου από τη Redgrass Invitations and Stationery!
Captured beautifully by Giannis Vrachoritis Photographer!

“Γνωριστήκαμε μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Δυόμιση χρόνια αργότερα μου ζήτησε σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά να περάσω από το γραφείο του να μου δείξει κάτι. Το κάτι ήταν το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας! Στιγμή αληθινή, χωρίς λόγια, αλλά με την αγάπη να ξεχειλίζει!”, μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

“Παντρευτήκαμε φθινόπωρο στην εκκλησία του Άγιου Νικήτα στο ομώνυμο χωριό της Λευκάδας”.

“Το στυλ του γάμου μας ήταν boho chic γάμος σε νησί και τα χρώματα που προτιμήσαμε ήταν διάφορες αποχρώσεις του τιρκουάζ, του λαδί, του λευκού και του μπεζ σε watercolor. Ιδέες και έμπνευση βρήκα από το blog σας, Love4Weddings”.

“Μερικές λεπτομέρειες της διακόσμησης που μας άρεσαν πολύ ήταν οι tailor made βεντάλιες με τους συμβολισμούς του γάμου, που δημιούργησε για εμάς η Χριστίνα, αυτό το γλυκό κορίτσι της Redgrass, οι τιρκουάζ ημιπολύτιμες πέτρες που στόλιζαν τα νυφικά μου σανδάλια και ήταν η πηγή έμπνευσης όλων των στοιχείων του γάμου μου, το πλεκτό κοφτό βελονάκι της μπομπονιέρας μας, αλλά και τα κεραμικά σουβέρ που με τόσο μεράκι και τόση αγάπη εμπνεύστηκε και φιλοτέχνησε ένα προς ένα, ως wedding gift για τους καλεσμένους μας, η πεθερά μου, Δέσποινα”.

“H νυφική μου ανθοδέσμη είχε παιώνιες και μπουβάρδιες”.

“To νυφικό μου το διάλεξα σε ένα απόγευμα με μοναδικούς σύμβουλους το σχεδιαστή μου και τη μητέρα μου και η επιλογή μου με δικαίωσε! Τη μέρα του γάμου μου αισθανόμουν τόσο ανάλαφρη και θηλυκή όσο απαιτούσε η περίσταση”.

“H συμβουλή μου σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει το γάμο της είναι να μείνει πιστή στο concept που ονειρεύτηκε για αυτήν τη μοναδική στιγμή της ζωής της και να μην επιτρέψει σε κανέναν τρίτο να την αποπροσανατολίσει από αυτό!”

πηγή

Προηγουμενο αρθρο
9 Ιουλίου 1948: Η παραμονή των Βασιλέων εις την δοκιμασθείσαν Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Διακοπή ύδρευσης σήμερα Παρασκευή στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.