HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΌταν δεν ακούς…..(ανανέωση)

Όταν δεν ακούς…..(ανανέωση)

Όταν με τυμπανοκρουσίες αναγγέλθηκε -και μάλιστα σαν μεγάλη επιτυχία- η διοργάνωση του Final Four γυναικών στο μπάσκετ, στην πόλη μας, υπήρξαν αρκετοί σώφρονες πολίτες που εξέφρασαν αντιρρήσεις. Το σκεπτικό τους ήταν οι προηγούμενες κακές εμπειρίες από άλλες πόλεις. Είναι επίσης κοινό μυστικό πως στις πόλεις που κυριαρχεί η λογική οι αρχές αρνήθηκαν να αναλάβουν την διοργάνωση.
Μετά τα σημερινά θλιβερά επεισόδια βανδαλισμού που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην παραλία της Λευκάδας θεωρήσαμε χρήσιμο να σας μεταφέρουμε κάποιες από τις πολλές αντιδράσεις φίλων που εκδηλώθηκαν στο facebook.

Αντώνης Δουβίτσας:

«Όταν δεν ακούς….. καλά να πάθεις…!!!
Όταν σας είπα από την πρώτη στιγμή που άκουσα ότι θέλετε να διοργανώσετε το final 4 στην πόλη μας, να μην ασχοληθείτε καθόλου, γιατί θα διαλύσετε την αγορά, αλλά και θα γκρεμίσουν την Λευκάδα…. κάποιοι άσχετοι που έχουν πάθει την απόλυτη θεσμική (και όχι μόνο… ) έπαρση, μου απήντησαν, ότι είμαι υπερβολικός και καλό θα ήταν να μην δημιουργώ αρνητικές εντυπώσεις προς τα έξω …., αφού ξέρουν από τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις….!!!!!

Εσάς που ξέρετε από τέτοιες διοργανώσεις…. σας καλώ να ρίξετε μια καλή πρωινή ματιά στο αποτέλεσμα της παραλίας και να ξεκινήσετε την καταγραφή των ζημιών, αλλά και αν θέλετε να είστε σωστοί… να αναλάβετε την αποζημίωση του κόσμου από τις ζημίες ..!!

Ειρήνη Μεσσήνη:

«Λοιπόν: εγώ δεν ασχολούμαι με αθλητικά παιχνίδια διότι αυτά δεν είναι παιχνίδια. Αυτά είναι συγκεντρώσεις όπου όλοι βγάζουν τα απωθημένα τους με καδρόνια. Ξέρω να πω όμως, ότι όταν ντε και καλά και χωρίς να ξέρεις, αναλαμβάνεις τέτοιου είδους συγκεντρώσεις οφείλεις να μπορείς να τις κουμαντάρεις κιόλας.
Τουτέστιν κύριοι του Δημαρχείου, είτε έχει να κάνει με πανηγύρι (βλέπε καρναβάλι, όπου εκεί κάνετε τις πρόβες σας και αποτυγχάνετε), είτε έχει να κάνει με αθλητικά, είτε με καλλωπιστικά, αποδείξατε ότι δεν ξέρετε που σας παν και τα τρία και τα τέσσερα!

Προτείνω λοιπόν να φτιάξετε όπως – όπως τους δρόμους στις παραλίες, να βγάλουμε τη σεζόν, και την επόμενη Δημαρχία να την αναλάβουν άνθρωποι που έχουν πυγμή, δεν μασάνε από ψήφους και το βασικότερο ξέρουν να λένε πολλά ΟΧΙ!!!! Ως συναδέλφους λυπάμαι τους ιδιοκτήτες του ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ και καλά κουράγια στη τσέπη τους…..»

Νίκος Πεντεσπίτης

«Κάθε κυβέρνηση -Δήμος έχει καθήκον να αποφύγει ένα «πόλεμο» όπως κάθε καπετάνιος έχει καθήκον να αποφύγει ένα ναυάγιο.
Όταν κάποιοι έχουν αλαζονεία ότι μπορούν να τα κάνουν όλα και τα ξέρουν όλα, τότε απλά υπάρχει πρόβλημα. Δεν ακούσατε τις φωνές μας πως δεν έπρεπε να καλέσετε την συγκεκριμένη διοργάνωση. Δηλαδή όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας που τους απέρριψαν τι ήταν;
Γνωρίζατε όλοι άπαντες πως έχουν ραντεβού τα ξημερώματα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία στις 4:20 και τους είπα πως είναι έξω από το Ionian star 60 Ολυμπιακοί με καδρόνια, μολότοφ, πέτρες, φτυάρια και να φέρετε γρήγορα τα ματ. Αλλά ήρθαν τις 6:15.
Εμείς ως πολίτες κλείσαμε τα μαγαζιά μας γιατί τρέμαμε μην μας τσακίσουν και μας κάψουν. Όσοι ήμασταν ανοιχτοί κλείσαμε άρον άρον και ενημερώσαμε τον κόσμο να φύγει από τα στενά…
Μας είπατε πως είναι όλα καλά και δεν υπάρχει κανένα θέμα και να μην αγχωνόμαστε. Τελικα καμία οργάνωση.
Ως εδώ τα προβλήματα που έχετε δημιουργήσει μέχρι στιγμής για την εικόνα και τον τουρισμό του νησιού.
Έχετε όλοι οι υπεύθυνοι υποχρέωση και η οι συντονιστές της διοργάνωσης να μας απαλλάξετε από τα καθήκοντα σας…
Θα ήταν το καλύτερο που θα μπορέσετε να κάνετε για το νησί μας… »

Προηγουμενο αρθρο
Μεγάλες καταστροφές στη Λευκάδα πριν τον τελικό του Final Four (10 άτομα στο Νοσοκομείο)
Επομενο αρθρο
Κυπελλούχος Ελλάδας στην Α1 γυναικών ανακηρύχτηκε ο Ολυμπιακός στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.