HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΌταν κάηκε η Marfin [video]

Όταν κάηκε η Marfin [video]

Στις 5 Μαΐου 2010 οι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους σε όλη τη χώρα, στη μαζικότερη συγκέντρωση κατά του Μνημονίου από ανθρώπους όλων των ηλικιών, αντιδρώντας στα νέα οικονομικά μέτρα. Δυστυχώς, σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια.

Τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι της εισόδου στη Marfin Bank, στην οδό Σταδίου 23, πέταξαν μέσα μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο κτίριο. Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας.

Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, αλλά με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ τρία άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα. Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις που δεν κατάφεραν να βγουν έξω εγκαίρως πέθαναν από ασφυξία που προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις και τον πυκνό καπνό που είχε τυλίξει όλο το κτίριο.

Μεταξύ τους, μία έγκυος γυναίκα…και ο Λευκαδίτης Επαμεινώνδας Τσάκαλης

Προηγουμενο αρθρο
Εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης την περίοδο του Πάσχα σε όλα τα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Ο Άγγελος και η Εύα Σικελιανού στο νησάκι του Άη Νικόλα -[Μέρος Β’]

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ
    6 Μαΐου 2016 at 15:52 — Απάντηση

    Μα τι λέτε; Δεν ξέρετε ότι όσους καίνε οι παλαβο-ακρο-δεξιο-αριστεροί δεν είναι άνθρωποι; Γιαυτό δεν τους μνημονεύει κανένας! Ούτε καν τα “μιντια της διαπλοκής’! Αν όμως ήταν κανένας κλητήρας, κάποιας συριζαίικης οργάνωσης, θα είχε σηκωθεί στο πόδι όλη η Ελλάδα (και τα μιντια της διαπλοκής” μαζί)! Αυτοί είμαστε!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.